Αστυνομικός πυροβόλησε τους ληστές

17:16 25/10/2011 - Πηγή: 24wro
Στην περιοχή του Μεταξουργείου επιχείρησαν...
να ληστέψουν έναν αστυνομικό με πολιτική όμως περιβολή. Οι ληστές βρήκαν το μάστορα τους, καθώς ο άνθρωπος που πήγαν να ληστέψουν ήταν ένας έμπειρος αστυνομικός της Ασφάλειας, ο οποίος υπηρετεί σε ένα από τα πιο επιτυχημένα τμήματα της Ασφάλειας Αττικής. Ο άντρας πήγε να πάρει...



το αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο σε χώρο κοντά στο σπίτι του. Τη στιγμή που ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί στο όχημά του για να πάει στην υπηρεσία του, εμφανίστηκαν μπροστά του δύο αλλοδαποί, οι οποίοι τον απείλησαν με μαχαίρι
και του ζήτησαν να τους δώσει τα χρήματά του.


Ο έμπειρος αστυνομικός αντέδρασε, με αποτέλεσμα οι δράστες να τον χαρακώσουν στο λαιμό με το μαχαίρι. Η κίνηση αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να βγάλει το όπλο του και να το χρησιμοποιήσει καθώς κινδύνευε η ζωή του.

Αποτέλεσμα ήταν ο συνεργός του Αλγερινού να τραυματιστεί στα πόδια από τον πυροβολισμό που έριξε ο αστυνομικός της Ασφάλειας, ενώ ο δεύτερος αλλοδαπός ληστής τράπηκε στην κυριολεξία σε άτακτη φυγή.

Ο άντρας της Ασφάλειας Αττικής κάλεσε ενισχύσεις στο κέντρο της Αμεσης Δράσης, ενώ πέρασε χειροπέδες στον Αλγερινό που είχε ακινητοποιήσει. Ο αστυνομικός και ο συλληφθείς νοσηλεύονται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο.


Keywords
Τυχαία Θέματα