Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 7 έως 9 Φεβρουαρίου

21:08 8/2/2012 - Πηγή: 24wro
Φεγγαράκι μου λαμπρό, φέγγε μου να προβληθώ...
Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου είναι βέβαια μια από τις σημαντικές στιγμές της τρέχουσας εβδομάδος και όπως κάθε Πανσέληνος που... σέβεται τον εαυτό της, αναμένεται να «φουσκώσει» επιθυμίες, πάθη αλλά και την ποιητική μελαγχολία των ευαίσθητων ψυχών.

Λέοντες και Υδροχόοι, πρωτοχορευτές, φορούν το στέμμα του πρωταγωνιστή, δοκιμάζοντας τις ικανότητες τους στην τέχνη της διαφορετικότητας και ρισκάροντας
κεκτημένα ή ασφαλιστικές δικλείδες. Η πρόκληση του να είσαι ο εαυτός σου ανεξαρτήτως τιμήματος είναι εξόχως δελεαστική και συνάμα μια προκλητική πρόταση προς τους απανταχού δέσμιους των ψυχικών και υλικών δανείων. Ακούτε «βολεμένοι»;
Η χειραφέτηση είναι το βασικό μήνυμα της Πανσελήνου και όσοι ...πιστοί προσέλθετε!
Όμως, η Πανσέληνος έχει και διαπρεπείς συμμάχους, που επίσης πασχίζουν να εισάγουν καινά δαιμόνια στις ζωές μας.

«Ε.Τ. phone home»
«Vive la difference», διαλαλεί και ο Ερμής που σιγοντάρει το ολόγιομο φεγγάρι, στέλνοντας κι αυτός τους δικούς του ενεργειακούς κραδασμούς. Και ω του θαύματος!
Η συνείδηση μας, με την παντιέρα της αμφισβήτησης να ανεμίζει, δείχνει πρόθυμη να κατηφορίσει προς το κατώφλι της για να συναντήσει τους διακεκριμένους επισκέπτες μιας «άλλης» πραγματικότητας, που λες και επέστρεψε από το μέλλον. Ιδέες και οράματα του 25ου αιώνα... Γιατί οι «ενσαρκώσεις» δεν είναι προνόμιο του χρόνου που ταξιδεύει προς τα μπρος.
Έτσι, η επικοινωνία -και μάλιστα στην πιο ανατρεπτική της εκδοχή- γίνεται το κλειδί των εξελίξεων, είτε μέσα από την έκπληξη και την φρεσκάδα μιας «χειροπιαστής« επαφής, είτε ως μια αλληλουχία απρόσμενων adds στις εικονικές φιλίες του διαδικτύου.
«Όλοι μαζί για την αλλαγή», λοιπόν, όχι πια στην πολιτική που εξοστρακίζει κάθε μοναδικότητα αλλά στην καθημερινότητα μας που αξίζει και με το παραπάνω μια απροσδόκητη ρελάνς της δημιουργικότητας, έστω κι αν είναι... gudget!

«Καινούργιο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω»!
Αρωγός στην διαφορετικότητα είναι και η Αφροδίτη, που από το πρωί της Τετάρτης, φρεσκολουσμένη και τσαχπίνα κάνει τα πρώτα της βήματα στον Κριό.
Αλλαγή ρότας λοιπόν για τα παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) που αποκτούν το πλεονέκτημα στην πασαρέλα των ζωδίων αλλά και για τους απανταχού πιστούς του βιαστικού και περιπετειώδους έρωτα. Οι επιθυμίες θυμίζουν πλέον επιδρομή σε γιορτινό μπουφέ, με τις φυσαλίδες της σαμπάνιας να γαργαλάνε τον ουρανίσκο.
Η «Ωραία» θα παραμείνει στο ζώδιο μέχρι τις 4 Μαρτίου, διατεθειμένη να δοκιμάσει τα πάντα στο «καφέ του έρωτα». Δυνατό εσπρέσο, φίνο γαλλικό, black ή viennoua, πικρό, βαρύ γλυκό και όχι...
Οι συναντήσεις της θα είναι αξιοσημείωτες, με όλους σχεδόν τους μεγαλοσχήμονες του ζωδιακού και ο πρώτος που την περιμένει για να την προϋπαντήσει φορώντας τα καλειδοσκοπικά γυαλιά του είναι ο Ουρανός.
Η όψη γίνεται με ακρίβεια την Παρασκευή, και η λάμψη της θα διώξει τα σκοτάδια της ρουτίνας είτε μας αρέσει, είτε ...όχι!
Keywords
Τυχαία Θέματα