Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 17 έως 21 Δεκεμβρίου

20:26 17/12/2011 - Πηγή: 24wro
Αυτό και άλλα ευφάνταστα στιχάκια απαγγέλαμε στο σχολείο, όταν... πλησίαζαν Χριστούγεννα και τηρουμένων των αναλογιών το ίδιο ζητάμε και τώρα. Όπου ως «καθηγητές» βεβαίως νοούνται όλοι εκείνοι που κρίνουν και αποφασίζουν για μας, από τους εργοδότες μέχρι την... θεά τύχη!
Και το αίτημα μας έχει σοβαρές πιθανότητες να εισακουστεί, όχι όμως πριν ταλαιπωρηθούμε λίγο και... βασανιστούμε από την αγωνία του διαγωνιζόμενου
ή του επιτηρούμενου μπροστά στον κριτή του.

Μέχρι την Δευτέρα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μας ζητάει να είμαστε προσεκτικοί και φειδωλοί, τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα οικονομικά θέματα, αν φυσικά θέλουμε να ξεκινήσει η εβδομάδα χωρίς πίκρες και απώλειες.
Όσον αφορά τα οικονομικά η συνταγή είναι απλή: Ψειρίζουμε και το πεντάλεπτο, αγοράζουμε μόνον τα εντελώς αναγκαία και προσευχόμαστε να μην μας πετύχει στα ξαφνικά ο κυρ Μπάμπης που του χρωστάμε τα κοινόχρηστα από τον περασμένο Μάρτιο, διότι είναι η τυχερή του μέρα.
Η Κρόνια δέσμη μέτρων σαρώνει πρώτα και κύρια τα παρορμητικά ζώδια αλλά οι αντιδράσεις δεν είναι ίδιες. Οι μεν Αιγόκεροι πανηγυρίζουν, έχοντας σε πρώτη ζήτηση το «εγώ σου τα’ λεγα», οι Καρκίνοι γκρινιάζουν αλλά κατά βάθος είναι ευχαριστημένοι που έχουν θέμα, οι Κριοί πάνε κόντρα και ξοδεύουν στον βρόντο, ενώ οι Ζυγοί είναι μάλλον εντός κλίματος, αφού τα βασανιστικά διλήμματα που πασάρουν σους άλλους είναι του απόλυτου γούστου τους.
Από τα υπόλοιπα ζώδια, οι Ιχθύες που ο ανένδοτος αγώνας τους κατά του Κρόνου κρατά από την εποχή των πρωτοπλάστων, καλούνται για μια ακόμη φορά να προσφέρουν χωρίς αντίκρισμα, «τσιμπώντας» μερικά ακόμη likes στο reality show της «Βασιλείας των Ουρανών».

Πάμε τώρα στα ερωτικά…
Είναι γνωστό πως ο μπαρμπα-Κρόνος δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τους έρωτες και τις διασκεδάσεις, πολύ περισσότερο αν σπρώχνουν για χώρο στην ζωή μας εν μέσω καθηκόντων και υποχρεώσεων. Όταν ο Κρόνος κυβερνά, προηγείται η δουλειά! Ή οτιδήποτε άλλο θα συμπληρώσω που να μπορεί να θεωρηθεί καθήκον, από την βαρετή επίσκεψη στην θεία Πιπίτσα και το δεκαπενταμελές συμβούλιο-σόι της, μέχρι την επιμελημένη λάντζα με αλισίβα ή την συμπαράσταση στο φίλτατο Δεσποινάκι που κλαίει και οδύρεται επειδή το μονόπετρο που της έδωσε ο Τάκης ήταν φο... Στις πιο hard core περιπτώσεις μάλιστα οι επόμενες ώρες μπορεί να μας φέρουν στον νου τους άθλους του Ηρακλή, που κάτω από την υπηρεσία του κοντόφθαλμου και απαιτητικού Ευρυσθέα διέσχισε κάμπους όρη και λαγκάδια για να του φέρει πεσκέσι είτε μια haute couture λεοντή, είτε τα φιδοκέφαλα της Ύδρας, για να κάνει τσάντα ή παπούτσια, ποιός ξέρει... Αγαπάς τον Ευρυσθέα; Απόδειξη!
Κάπως έτσι αναμένεται να εξελιχθούν οι σχέσεις μας, με τον/την καλό μας σύντροφο που δίκην τυράννου ζητά τον ουρανό με τ’ άστρα, ακόμη κι αν δεν τα αξίζει.
Τα κεφάλια μέσα λοιπόν! Και σε κάθε περίπτωση, μια συμβιβαστική πολιτική θα μας δικαιώσει -χώρια τα ένσημα- ακόμη κι αν από μέσα μας βρίζουμε θεούς και δαίμονες για τα καψών
Keywords
Τυχαία Θέματα