Α.ΣΑΜΑΡΑΣ: Ψάχνουμε τα πάντα

21:06 8/8/2012 - Πηγή: 24wro

«Ψάχνουμε τα πάντα» δήλωσε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στις προσπάθειες της κυβέρνησης να «κλείσει» το πακέτο των μέτρων 11,5 δις ευρω...
τα οποία εξετάστηκαν στη συνάντηση με τους κ. Στουρνάρα, Σταικούρα και Βρούτση, στο Υπουργείο Οικονομικών. Διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση αναζητεί «τις πιο αποτελεσματικές περικοπές για το έλλειμμα, τους λιγότερους οδυνηρούς τρόπους για την κοινωνία,
προσθέτοντας ότι «αντίπαλός είναι η ανεργία».
Ο κ. Σαμαράς τόνισε πως «δεν θα επιστρέψουμε σε λύσεις που απέτυχαν στο παρελθόν», στον απόηχο των συζητήσεων για επαναφορά του μέτρου της εργασιακής εφεδρείας. Για ενδεχόμενο που μπορεί να συζητηθεί έκανε λόγο, ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

«Καθετί που έρχεται σε αντίθεση με τις προγραμματικές συμφωνίες θα βρίσκει αντίθετη τη Δημοκρατική Αριστερά. Η εφεδρεία δεν μπορεί να γίνει δεκτή», δηλωσε στο σταθμό μας ο βουλευτής του κόμματος, Νίκος Τσούκαλης.

«Αντεργατικό και αντισυνταγματικό», χαρακτηρίζει το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας ο ΣΥΡΙΖΑ. Έντονη αντίδραση και από το ΚΚΕ, ενώ η ΑΔΕΔΥ ετοιμάζεται να απαντήσει με κινητοποιήσεις σε περίπτωση εφαρμογής του μέτρου.

athina984.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα