Αρρωστημένο μυαλό! Πρόσφερε σε πελάτισσα γιαούρτι με το σπέρμα του

23:56 8/10/2011 - Πηγή: 24wro
Μόνο ένα αρρωστημένο μυαλό θα μπορούσε να δώσει εξήγηση... στην ιστορία, που εκτυλίχθηκε σε παντοπωλείο της πόλης Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού. Ο υπάλληλος πρόσφερε σε μια πελάτισσα γιαούρτι, στο οποίο είχε βάλει το σπέρμα του.
Τον περασμένο Ιανουάριο ο Άντονι Γκαρσία έδωσε στην γυναίκα που πήγε στο κατάστημα ένα κύπελλο με γιαούρτι, μέσα στο οποίο είχε βάλει ένα κουταλάκι με γενετικό του υλικό. Με το που δοκίμασε η πελάτισσα το γιαούρτι κατάλαβε τι συνέβαινε και σε κατάσταση υστερίας, άρχισε να φτύνει και να σκουπίζεται στο μανίκι της.
Η αστυνομία πήρε
δείγματα από το πάτωμα και κράτησε την μπλούζα του θύματος ως στοιχείο. Ακολούθησαν εξετάσεις και γενετικές αναλύσεις, οι οποίες ξετύλιξαν το κουβάρι της πρωτοφανούς υπόθεσης. Αρχικά ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την απαράδεκτη πράξη του, όμως τα πειστήρια και τα αποτελέσματα των αναλύσεων, τον ανάγκασαν να ομολογήσει τα πάντα στο ομοσπονδιακό δικαστήριο.
Ο 32χρονος που βρίσκεται προφυλακισμένος, θα τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης έως τριών ετών, την οποία θα ακολουθήσουν τρία επιτήρησης. Κατηγορείται για αλλοίωση τροφίμων και ψευδή κατάθεση.


Keywords
Τυχαία Θέματα