ΑΡ. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΑΓΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

20:20 20/6/2011 - Πηγή: 24wro
Στην ανάγκη εθνικής συνεννόησης αναφέρθηκε ο τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, κατά τη συζήτηση της ...πρότασης εμπιστοσύνης στη Βουλή. Ο βουλευτής της ΝΔ δεν παρέλειψε ωστόσο να επιρρίψει τις ευθύνες στην κυβέρνηση για το ναυάγιο της...
 συναίνεσης.

«Δυστυχώς, δεν αποκτήσαμε κουλτούρα συνεννόησης. Αλλά για την αδυναμία αυτή την αποκλειστική ευθύνη την έχει αυτή η κυβέρνηση με τους τραγικούς χειρισμούς της» ανέφερε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

«Το μόνο που κατάφερε αυτή η κυβέρνηση είναι η επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου του λαού, που βρίσκεται τώρα στο δρόμο. Και εμείς δυστυχώς εξακολουθούμε να μην μονοιάζουμε και να επιμένουμε στον ανέξοδο λαϊκισμό και τις κραυγές του παρελθόντος» πρόσθεσε ο τομεάρχης Παιδείας, εκτιμώντας ότι, όσο θα εξακολουθεί αυτή η κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας, κάποιοι θα ζητούν να πετάξουν την Ελλάδα από την Ευρώπη.

«Θεωρώ ότι μπροστά σε αυτά που έρχονται, έχουμε εθνική ευθύνη να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Σίγουρα δεν σας παραδώσαμε παράδεισο, αλλά και σίγουρα δεν σας παραδώσαμε αυτόν τον εφιάλτη που ζει ο τόπος» είπε ακόμη ο κ. Σπηλιωτόπουλος .
Keywords
Τυχαία Θέματα