ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο αμύθητης αξίας ορυκτός πλούτος της Ελλάδας!

07:01 18/11/2011 - Πηγή: 24wro

Αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την κωλυσιεργία της ελληνικής πολιτείας σχετικά με τον...



ορυκτό πλούτο της Ελλάδας, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα συνεχές έγκλημα σε βάρος της ίδιας μας της χώρας. Κάθε μέρα σχεδόν, έρευνες από έγκριτους επιστήμονες από όλες τις χώρες του κόσμου αποκαλύπτουν ότι τα αποθέματα υδρογονανθράκων που «κρύβονται» στη Μεσόγειο και σε υπέδαφος
της ελληνικής επικράτειας, είναι πολλαπλάσια αυτών πουν έχουν εντοπιστεί στην Αλάσκα.
Σύμφωνα με τον Καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμο Ερευνητή της Γεωλογικής Υπηρεσίας της Καναδικής Κυβερνήσεως, κ. Αντώνη Φώσκολο, σε πολλά σημεία του Ελληνικού χώρου υπάρχουν βεβαιωμένα κοιτάσματα υδρογονανθράκων, όπως στην Ήπειρο, στο Δελφινάκι, στο Ιόνιο, πιστοποιημένο κοίτασμα, το οποίο είναι συνέχεια του κοιτάσματος που υπάρχει στην Αλβανία, στο κοίτασμα «Αχιλλέας» και στο κοίτασμα «Πύρρου» στα δυτικά της Κέρκυρας, στην Αδριατική, στα Γρεβενά και στη θαλάσσια περιοχή της Θάσου, που είναι πολύ μικρότερα της Λεκάνης του Ηροδότου.
Η ελληνική πολιτεία φαίνεται πως αδιαφορεί και αρνείται να ανακαλύψει έναν ολόκληρο θησαυρό που κρύβεται κάτω από θάλασσά μας, με τον οποίο μάλιστα η Ελλάδα θα μπορούσε να «ξεχρεώσει» και να προχωρήσει σε επενδύσεις που θα της δώσουν το δικαίωμα να μπει στο «κλαμπ» των ισχυρών του κόσμου!
Ένα έγκλημα διαρκείας σε βάρος του ελληνικού λαού!

 prionokordela.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα