Απόδραση τίτλου για Ολυμπιακό, καταστροφή για Παναθηναϊκό

23:27 18/3/2012 - Πηγή: 24wro

Η Super League έχει από σήμερα ουσιαστικά πρωταθλητή... και αυτός θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ολυμπιακός, μετά το διπλό τίτλου που πήραν οι «ερυθρόλευκοι» στο ΟΑΚΑ και τη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού με 1-0, σε ένα ματς που δεν τελείωσε ποτέ...

Ενα
ματς πολυσυζητημένο πριν την έναρξή του και... πολυταλαιπωρημένο μετά από αυτήν.
Ταλαιπωρημένο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που επιδόθηκαν σε έναν ανελέητο πόλεμο με την αστυνομία. Ενα πόλεμο που ξεκίνησε αρκετή ώρα πριν τη σέντρα, κορυφώθηκε στο ημίχρονο και είχε ως αποτέλεσμα την καθυστερημένη έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ακόμα και τον κίνδυνο διακοπής της αναμέτρησης.
Και έφτασε στα... άκρα στο 82ο λεπτό, όταν πλέον οι οπαδοί του Παναθηναϊκού επιδόθηκαν σε ένα δεύτερο ξέσπασμα εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ με αποτέλεσμα ο Κάκος να στείλει ξανά τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στα αποδυτήρια, αυτή τη φορά οριστικά και αμετάκλητα διακόπτοντας το παιχνίδι.
Και πλέον ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με βαρύτατες ποινές (2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο από 100.000 ευρώ και πάνω, αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό και δύο από το επόμενο πρωτάθλημα) που θα του προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στο ήδη δύσκολο μέλλον του...
Στο διάστημα που οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προσπάθησαν να παίξουν μπάλα, παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο γκολ, όπως πολλοί προδίκαζαν. Ποιος το πέτυχε; Ο Αμπντούν ήταν αυτός που στο 51ο λεπτό εξέθεσε την άμυνα των Πρασίνων και με στοχευμένο πλασέ εκτός περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Καρνέζη, παγώνοντας το ΟΑΚΑ και προσφέροντας το +7 στο πιάτο του Ολυμπιακού, καθιστώντας την ομάδα του Πειραιά ως το αδιαφιλονίκητο, πλέον, φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.
Οσο για τον Παναθηναϊκό; Παρουσιάστηκε για μια ακόμη φορά κατώτερος των περιστάσεων, με σοβαρά προβλήματα στην ανάπτυξή του στο πρώτο -κυρίως- ημίχρονο. Οι παίκτες του Φερέιρα είναι χαρακτηριστικό πως δεν απείλησαν σε καμία περίπτωση τον Μέγιερι στο πρώτο 45λεπτο, περιμένοντας σχεδόν τα πάντα από τις ατομικές εξάρσεις του Κουίνσι.
Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός ήταν φανερό πως στο ΟΑΚΑ είχε κατεβεί με πρώτο στόχο να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνά του και δεύτερο να χτυπήσει με τις γρήγορες αντεπιθέσεις, όπερ και εγένετο στο 51' στη φάση που έκρινε το ματς, αφήνοντας πάντως στον Παναθηναϊκό το παράπονο για τη μη τήρηση του Fair Play, καθώς βρισκόταν στο έδαφος ο Κώστας Κατσουράνης.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα