Από το μπαρ στο... νοσοκομείο

13:38 18/1/2012 - Πηγή: 24wro
Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 51χρονος από την Κρήτη, μετά από διαπληκτισμό με Ρουμάνο, που υπερασπίστηκε την...
ιδιοκτήτρια μπαρ, με την οποία φλέρταρε ο πρώτος.
Ο άνδρας από το Ασήμι, ξυλοκοπήθηκε άγρια από Ρουμάνο, επειδή τόλμησε να φλερτάρει τη Ρουμάνα ιδιοκτήτρια του μπαρ.
Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ο 51χρονος πήγε σε μπαρ στο Ασήμι, όπου φέρεται να "πείραξε" τη Ρουμάνα ιδιοκτήτρια του μπαρ, με τον ομοεθνή σύντροφό της να σπεύδει να την υπερασπιστεί!
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρουμάνος πήρε σηκωτό τον
άνδρα, ο οποίος, σημειωτέον, υποφέρει από κάποιο είδος αναπηρίας στη σπονδυλική στήλη από παλιότερο ατύχημα, κατάσταση που δεν του επιτρέπει καν να σταθεί όρθιος για παρατεταμένο διάστημα. Δεν αρκέστηκε όμως στο να του δείξει την έξοδο, προς αποφυγή επεισοδίου, αλλά αντιθέτως φέρεται να φρόντισε ο ίδιος να του δώσει ένα ... βίαιο μάθημα.
Αφού τον έβαλε σε ένα αυτοκίνητο, τον οδήγησε σε ερημική τοποθεσία έξω από το Ασήμι, όπου φέρεται να τον ξυλοκόπησε άγρια, στέλνοντάς τον αρχικά στο Κέντρο Υγείας Χάρακα και κατόπιν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται ως και σήμερα, στη νευροχειρουργική κλινική.
Σύμφωνα με όσα μαρτυρούν συγγενείς του άνδρα, το θύμα συνοδεία συγγενικών του προσώπων μετέβη στο Α.Τ. Πύργου, καταγγέλλοντας το βάναυσο ξυλοδαρμό του, ωστόσο ο Ρουμάνος που του προκάλεσε τις σωματικές βλάβες δε συνελήφθη, παρά μόνο την επόμενη ημέρα, και αφού - σύμφωνα με πληροφορίες - περίπου 60 συγγενείς του θύματος μετέβησαν ... με άγριες διαθέσεις έξω από το μπαρ της Ρουμάνας, ζητώντας της να τους "παραδώσει" το φίλο της.
Η Ρουμάνα, διακρίνοντας το "μπαρούτι" στην ατμόσφαιρα, ειδοποίησε την αστυνομία, που συνέλαβε το φερόμενο ως δράστη, ο οποίος ωστόσο αφού οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος.
Η υπόθεση έχει εξοργίσει το συγγενικό περιβάλλον του 51χρονου, ο οποίος - σαν να μην του έφταναν τα προβλήματα υγείας που ήδη αντιμετώπιζε - κατέληξε στο νοσοκομείο, ως θύμα της "ευθιξίας" της Ρουμάνας και ... του ευερέθιστου χαρακτήρα του φίλου της...
Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για μία συμπλοκή μεταξύ του Ρουμάνου και του 51χρονου άνδρα, για λόγους ... ασφάλειας. Σύμφωνα με αυτή την εκδοχή, ο 51χρονος και ο Ρουμάνος επέβαιναν σε αυτοκίνητο με οδηγό τον 51χρονο, ο οποίος, ωστόσο, φέρεται να οδηγούσε επικίνδυνα και να μη συνετιζόταν από τις παραινέσεις του Ρουμάνου, ο οποίος κατέληξε ... να τον χτυπήσει για να τον "συνετίσει"!
Keywords
Τυχαία Θέματα