Από Γενάρη ο Τάτος στον Ολυμπιακό!

11:26 6/12/2011 - Πηγή: 24wro
Κάτι τα πολλά προβλήματα τραυματισμών στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού...
και κάτι οι καλές εμφανίσεις του Τάτου με τον Ατρόμητο επισπεύδουν τη μεταγραφή του στο λιμάνι από καλοκαίρι σε ...χειμώνα!
Ο σκύλος έχει την πληροφορία ότι ο Ανδρέας Τάτος δεν θα μετακομίσει από το Περιστέρι
στον Πειραιά το καλοκαίρι, αλλά τον Γενάρη! Τουλάχιστον αυτό μάθαμε από το περιβάλλον του 22χρονου μέσου και μάλιστα με ...λεπτομέρειες: "Ευτυχώς που δεν θα χρειαστεί να μετακομίσει χειμωνιάτικα. Τι Περιστέρι, τι Ρέντη. Ούτε γειτονιά δεν αλλάζει καλά καλά"!
Ο Τάτος, που πραγματοποιεί και φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, έχει "κλείσει" στον Ολυμπιακό από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά συμφωνήθηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες να παραμείνει δανεικός στον Ατρόμητο και από τη νέα σεζόν να ενσωματωθεί στο ερυθρόλευκο ρόστερ.
Ωστόσο, οι πολλοί τραυματισμοί στο λιμάνι σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, φαίνεται ότι υποχρεώνουν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να επισπεσύουν τη μεταγραφή του Τάτου.
Μη ξεχνάμε ότι...
Ο Φέισα είναι πάλι εκτός και ποιος ξέρει σε τι κατάσταση θα είναι όταν επιστρέψει με το νέο έτος.
Ο Ιμπαγάσα είναι πολύ επιρρεπής φέτος στους τραυματισμούς και δεν περνάει και την πρώτη νιότη.
Ο Μακούν έπαθε τη ζημιά γόνατο και και επίσης υπάρχουν αμφιβολίες για την ετοιμότητά του όταν θα επιστρέψει.
Ο Ορμπάιθ είχε πρόσφατα τα προβληματάκια του και έμεινε έξω δύο εβδομάδες λόγω μυϊκού τραυματισμού στον προσαγωγό.
Ο Φουστέρ μία παίζει και μία δεν παίζει, όπως και ο Γέστε.
Έτσι έφτασε στο σημείο ο Βαλβέρδε να καθιερώσει αμυντικό χαφ τον ...δεξιό μπακ Μανιάτη και να βάλει τις προάλλες μέσο τον ...σέντερ μπακ Ποτουρίδη!
Στον κίνδυνο, λοιπόν, να ξεμείνουν και στην πορεία από μέσους, ενώ οι υποχρεώσεις θα τρέχουν πιθανότητα και στην Ευρώπη, στον Ολυμπιακό φαίνεται πως αποφάσισαν να γίνει από τώρα η μεταγραφή του Τάτου.
Ο παίκτης, άλλωστε, χαίρει της εκτίμησης του Βαλβέρδε και το καλό είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις της μεσαίας γραμμής, αλλά και της επίθεσης.
Εξάλλου, μη ξεχνάμε την πρόσφατη δήλωση του Ιμπαγάσα που είχε χαρακτηρίσει τον Τάτο "Έλληνα Ιμπαγάσα"! Ο Αργεντινός μέσος είχε ερωτηθεί σε συνέντευξή του αν υπάρχει ο "Έλληνας Ιμπαγάσα" και είχε απαντήσει: "Ο Τάτος. Ξέρει να συμπεριφέρεται στην μπάλα. Πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Από τους παίκτες που σε τρέχουν στο γήπεδο".
Keywords
Τυχαία Θέματα