Απειλεί η Ρουμάνα ιερόδουλη με το AIDS

08:58 24/5/2012 - Πηγή: 24wro
Μήνυμα τρόμου από τη ρουμάνα ιερόδουλη με AIDS...

«Δε με φοβίζει καθόλου το ότι με ψάχνει η αστυνομία στην Ελλάδα και τη Ρουμανία και δεν με τρομάζει που έχω αυτή την ασθένεια. Θα συνεχίσω να κοιμάμαι με άνδρες. Μέχρι στιγμής έχω κοιμηθεί με περισσότερους από πενήντα. Η μοίρα μού έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Έτσι και εγώ θα κάνω όσο περισσότερο κακό μπορώ και σε άλλους ανθρώπους».

Αυτό
ήταν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το τρίτο μήνυμα που έστειλε στο κινητό του συζύγου της η ρουμάνα ιερόδουλη, φορέας του AIDS, για τον εντοπισμό της οποίας οι ελληνικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην Ήπειρο , ύστερα από επείγον σήμα της Ιντερπόλ.

Η 37χρονη είχε επικοινωνήσει πριν από μερικές ημέρες πάλι με sms με τους στενούς της συγγενείς και τους γνωστοποίησε ότι δεν μπορεί να επιστρέψει.

Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι η 37χρονη να βρίσκεται ακόμη στην περιοχή και να κρατείται «αιχμάλωτη» από μέλη κυκλώματος που την εκδίδει μέχρι να κοπάσει ο θόρυβος ή να βρίσκεται σε άλλη περιοχή της Ηπείρου.

Ωστόσο, δεν αποκλείουν το γεγονός η 37χρονη ιερόδουλη να έχει φυγαδευτεί υπό άκρα μυστικότητα στο εξωτερικό και τα μηνύματα να στάλθηκαν από κάποιο μέλος του κυκλώματος στη χώρα μας για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.
Keywords
Τυχαία Θέματα