Απάντηση – πρόκληση του Παναγούλη στους επικριτές του

08:03 17/11/2012 - Πηγή: 24wro
Μετά από τον σάλο που δημιούργησαν τα λόγια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ περί εκτελέσεων...
και ειδικών δικαστηρίων και τον καταιγισμό επιθέσεων από βουλευτές και στελέχη των περισσότερων κομμάτων, ο Στάθης Παναγούλης ξαναχτυπάει. Αυτή τη φορά διαδικτυακά.

Η 17 Νοέμβρη εκτός από ημέρα μνήμης για την εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973 είναι και η ημερομηνία όπου, το 1968, ο Αλέκος Παναγούλης, αδελφός του βουλευτή καταδικάστηκε εις θάνατον από τη χούντα και με αυτή την αφορμή ο Στάθης Παναγούλης εξαπέλυσε άνευ προηγουμένου
επίθεση σε αρκετούς από εκείνους που μίλησαν με σκληρά λόγια εναντίον του τις τελευταίες ημέρες.

Σε μήνυμά του στο facebook ο Στάθης Παναγούλης διερωτάται τί έκαναν οι σημερινοί επικριτές του κατά τη διάρκεια της χούντας. Καταφέρεται προσωπικά εναντίον των Γεράσιμου Γιακουματου, Γιώργου Κυρίτση, Φωτεινής Πιπιλή , ενώ τους κατηγορεί ότι προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομά του.

«Δεν θυμάμαι κανέναν τους σε κανένα κολαστήριο του ΕΑΤ-ΕΣΑ όπου βασανιζόταν όλη μου η οικογένεια» γράφει χαρακτηριστικά ο Παναγούλης και συνεχίζει επιτιθέμενος και σε δημοσιογράφους που στηλίτευσαν τα όσα είπε την περασμένη εβδομάδα από την έδρα της Βουλής.

Μάλιστα σε άλλο μήνυμα ο κ. Παναγούλης επιτίθεται στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογου, χαρακτηρίζοντάς τον «γκαιμπελίσκο»

iefimerida.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα