Αντίθετη η ΝΔ στη διάθεση του 23,5% του ΟΛΘ μέσω Χρηματιστηρίου

15:06 4/10/2011 - Πηγή: 24wro
Την αντίθεση της ΝΔ στη διάθεση του 23,5% των μετοχών της ΟΛΘ ΑΕ, μέσω του Χρηματιστηρίου, εξέφρασε ο...
πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο κ. Βαρτζόπουλος είπε ότι η ΝΔ επεξεργάζεται ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάπτυξη του λιμανιού της Θεσσαλονίκης
και θα την παρουσιάσει το επόμενο διάστημα.

Τάχθηκε υπέρ της παραχώρησης του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων (ΣΕΜΠΟ), ώστε να αναπτυχθεί με καθαρά ιδιωτικά κεφάλαια και ζήτησε να γίνουν έργα βελτίωσης των υφισταμένων υποδομών στο λιμάνι.

Για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, είπε ότι η εκλογή του στην ΚΕΔΕ (Κεντρική Ενωση Δήμων) με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ σημαίνει και την προσχώρησή του στο κυβερνών κόμμα.

Στη συνέντευξη Τύπου ο βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, επανέφερε το θέμα της ενοικίασης από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στη Θεσσαλονίκη ακινήτου που ανήκει στην πεθερά του αδελφού του πρωθυπουργού, Ανδ.Παπανδρέου.

«Ακόμα κι αν όλα έγιναν νόμιμα, υπάρχει ηθικό θέμα», τόνισε ο βουλευτής. Παρατήρησε ότι ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Κλέων Παπαδόπουλος, δεν έδωσε καμιά απάντηση στα ερωτήματά του (ποιο είναι το μίσθωμα, γιατί επιλέχθηκε η μετεγκατάσταση του καταστήματος ενώ ο ιδιοκτήτης του προηγούμενου ακινήτου είχε συμφωνήσει να μειώσει το ενοίκιο) και θα ζητήσει την παραίτηση του από τον αρμόδιο υπουργό, στη συζήτηση που θα γίνει στη Βουλή, ύστερα από δική του ερώτηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα