Ανοίγουν τα... χαρτιά τους οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού

09:27 18/4/2012 - Πηγή: 24wro
Κομβική μπορεί να χαρακτηριστεί για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός η σημερινή (18/04) μέρα, καθώς...
στις 10:00 είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση των μετόχων.
Οι «πράσινοι» εδώ και αρκετό καιρό συνεχίζουν... ακέφαλοι διοικητικά και σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποια οριστική λύση, τότε η ΠΑΕ οδεύει προς την καταστροφή.

Ενδιαφέρον έχει το ποιοι τελικά θα δώσουν το «παρών» στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκόςκαι τι αποφάσεις θα ληφθούν
από τους μετόχους που βρεθούν τελικά εκεί.

Μέχρι στιγμής, από τους κύριους μετόχους μόνο ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα βρεθεί στη Γενική Συνέλευση, ενώ με τη χθεσινή (17/04) του ανακοίνωση ζητούσε την παρουσία και των υπόλοιπων μετόχων.

Την πρόθεσή του να βοηθήσει την ομάδα έχει εκφράσει και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο οποίος επίσης θα δώσει το «παρών».

Μάλιστα, αυτή η εξέλιξη δίνει το δικαίωμα για εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, ακόμη κι αν δεν βρεθεί στη ΓΣ κανείς από τους άλλους μετόχους. Με βάση το καταστατικό της ΠΑΕ αρκεί το 20% για να εκλεχθεί διοίκηση, ποσοστό που καλύπτεται από τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον ερασιτέχνη.

Σίγουρο είναι πως δεν θα εκπροσωπηθεί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος επιμένει στην αποχώρησή του, ενώ πιθανό είναι να βρεθεί στη ΓΣ ο Λεωνίδας Πολέμης, ο οποίος, μαζί με τους Νίκα και Ξυλά, έχει ήδη ορίσει ως εκπρόσωπό του στο ΔΣ, σε περίπτωση που αυτό εκλεγεί, τον Στράτο Σωπήλη.

Onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα