Ανοιχτή η ρύθμιση όλων των πυροδανείων!

19:27 30/9/2012 - Πηγή: 24wro
Δεν υπάρχει οριστική απόφαση για την μη ρύθμιση των...
πυροδανείων. Αντιθέτως το οικονομικό επιτελείο επεξεργάζεται τον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθεί αυτή η ρύθμιση και σε λίγες ημέρες το υπουργείο ...Οικονομικών θα είναι σε θέση να προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις.

Σε κεντρικό θέμα της χθες η εφημερίδα «Ελευθερία» Μεσσηνίας κάνει αναφορά στην διαβεβαίωση που είχε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Νέας Δημοκρατίας Περικλής Μαντάς από τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού Οικονομίας, κ. Σκέντζο.

Αξίζει να σημειωθεί
ότι προχθές έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για παράταση της αποπληρωμής των δόσεων των πυροδανείων που έχουν εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα της ρύθμισης των πυροδανείων ξαναήρθε στο προσκήνιο και αυτό είναι θετικό καθώς είναι το πρώτο βήμα για την επίλυση του προβλήματος που "καίει" δεκάδες επιχειρήσεις και στην Ηλεία.

Το τελευταίο διάστημα το Επιμελητήριο Ηλείας έκανε παρεμβάσεις στο αρμόδιο υπουργείο όπου έθεσε επί τάπητος όλα τα ανοιχτά ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις του νομού. Αυτή η εξέλιξη μπορεί να χαρακτηρισθεί ως θετικό μήνυμα και πλέον απομένει να γίνει πράξη με υπουργική απόφαση.
Keywords
Τυχαία Θέματα