Ανήλικος έκλεβε τα χρυσαφικά συγγενών του

12:21 11/1/2013 - Πηγή: 24wro
Έκλεβε τους συγγενείς του ένα 14χρονο αγόρι στις Σέρρες και έδινε τα μεγάλης αξίας χρυσαφικά τους στους…
φίλους του, οι οποίοι τα πουλούσαν «για ένα κομμάτι ψωμί» σε τρία ενεχυροδανειστήρια της πόλης! Από τον περασμένο Νοέμβριο, ο πιτσιρικάς είχε κλέψει σταδιακά χρυσαφικά αξίας 82.000 ευρώ!
Όλα τα κλοπιμαία τα παρέδιδε σε τέσσερις άλλους ανήλικους ηλικίας μεταξύ 13 και 17 χρόνων, οι οποίοι εισέπραξαν για την πώλησή τους μόλις… 4.000 ευρώ που ξόδεψαν σε διάφορες διασκεδάσεις! Αγοραστές ήταν δυο ιδιοκτήτες ενεχυροδανειστηρίων
ηλικίας 33 και 57 χρόνων και ο 49χρονος υπάλληλος ενός τρίτου, που σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Οι συγγενείς του 14χρονου «μακρυχέρη», μία 57χρονη γυναίκα και ένας 56χρονος άνδρας είχαν καταλάβει ότι τα χρυσαφικά τους έκαναν μυστηριωδώς «φτερά» και κατέφυγαν στην Ασφάλεια Σερρών. Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και ο μικρός ομολόγησε ότι ακολουθούσε την προτροπή των επίσης ανήλικων «φίλων» του, στα σπίτια των οποίων βρέθηκαν λίγα από τα χρυσαφικά της 57χρονης, τα οποία της αποδόθηκαν.
Σε βάρος των πέντε… bon viveur των Σερρών σχηματίστηκε δικογραφία για υφαίρεση, κλοπή κατά συναυτουργία και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος που θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

trelokouneli.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα