Ανεβαίνει ο υδράργυρος σε ολόκληρη τη χώρα

10:36 27/7/2011 - Πηγή: 24wro
Μικρή άνοδο της θερμοκρασίας αναμένεται να σημειωθεί, την Τετάρτη 27 Ιουλίου...
σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και μόνο στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα πνέουν εντάσεως έως 6 Μποφόρ

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός
θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς 3 και το απόγευμα νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες στα. Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 , τοπικά βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 και στη νότια Κρήτη έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα