Αλβανός εργολάβος φέσωσε 20 άτομα και έγινε καπνός

17:52 24/8/2012 - Πηγή: 24wro
Εισέπραξε τις προκαταβολές των πελατών, άφησε επί τρεις μήνες απλήρωτους τους εργαζόμενους...
της εταιρείας του και την έκανε «γι’ άλλη γη γι’ άλλα μέρη» με μισό εκατομμύριο ευρώ στην τσέπη, ένας Αλβανός εργολάβος που τα ίχνη του έχουν χαθεί από τη Ρόδο όπου έκανε τις δουλειές του. Οκτώ Έλληνες που του είχαν εμπιστευθεί μεγάλα ποσά συνολικού ύψους 230.000 ευρώ ως προκαταβολές για να ξεκινήσει οικοδομικές εργασίες για τη συντήρηση και επέκταση των σπιτιών τους, αναζητούν μάταια τον… μπαταχτσή εργολάβο που φυσικά δεν ξεκίνησε ποτέ τις εργασίες. Μαζί τους τον ψάχνουν και 12 ομοεθνείς
του οικοδόμοι, τους οποίους άφηνε απλήρωτους εδώ και τρεις μήνες οφείλοντάς τους συνολικά περίπου 200.000 ευρώ, με την υπόσχεση ότι θα τους αποπλήρωνε μόλις εισέπραττε χρήματα.

Όμως, τις τελευταίες δυο εβδομάδες ο πονηρός Αλβανός δεν απαντά ούτε στα τηλέφωνα, ενώ έχει καιρό να εμφανιστεί στο σπίτι του και τα σημεία όπου σύχναζε. Οι πληροφορίες που έχουν οι συμπατριώτες του, πάντως, αναφέρουν ότι οι δουλειές του πάνε μια χαρά και μάλιστα έχει χτίσει μια ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Χειμάρρας, στα παράλια της Αδριατικής! Έτσι, μαζί με τους πελάτες αποφάσισαν να καταφύγουν στην Αστυνομία για να βρει εκείνη τα ίχνη του μέσω της διεθνούς συνεργασίας, ώστε να βρεθεί η λύση στα δικαστήρια.

trelokouneli.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα