Αλλάζουν όνομα οι Χόρνετς!

16:44 5/12/2012 - Πηγή: 24wro
Στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας θα περάσει το όνομα Χόρνετς!
Η ομάδα του ΝΒΑ όπως γράφει το «Yahoo! Sports» αναμένεται να αλλάξει όνομα και να λέγεται στο εξής Νιου Ορλίνς Πέλικανς!

Η Νέα Ορλεάνη πήρε το «franchise» της Σάρλοτ το 2002 και ως εκ τούτου μαζί και το όνομα και η αλλαγή θα γίνει για να ταιριάζει η ομάδα στα χαρακτηριστικά της Λουιζιάνα. Στη σημαία της Πολιτείας της Λουιζιάνας υπάρχει ένας πελεκάνος και έτσι θα συνδέεται καλύτερα η ομάδα του ΝΒΑ
με την έδρα της.

Η αλλαγή δίνει το δικαίωμα στους Σάρλοτ Μπόμπκατς να πάρουν πίσω το όνομά τους και να γίνει ξανά Σάρλοτ Χόρνετς, όπως άλλωστε τους είχαμε συνηθίσει.

Ο εκπρόσωπος της Νέας Ορλεάνης, Γκρεγκ Μπένσελ, διέψευσε πάντως το δημοσίευμα της «Yahoo! Sports»: «Δεν επιβεβαιώνουμε ότι αυτό είναι το όνομα. Πρόκειται για μία διαδικασία που συνεχίζεται και ακόμα συζητιέται. Και βέβαια στο τέλος θα αποφασιστεί από το ΝΒΑ».

Τέλος να σημειωθεί ότι σε συνέντευξη στην «Fox Sports Television», η Γκέιλ Μπένσον, η γυναίκα του ιδιοκτήτη της Νέας Ορλεάνης, τόνισε ότι επιθυμεί να αλλάξει τα χρώματα της ομάδας σε σκούρο μπλε, κόκκινο και χρυσό.
Keywords
Τυχαία Θέματα