Αλαλούμ με τις λίστες διαθεσιμότητας στο υπουργείο

09:03 22/11/2012 - Πηγή: 24wro
Μετ' εμποδίων συνεχίζεται η αποστολή των στοιχείων για τους δημοσίους υπαλλήλους...
του Δημοσίου, που αναμένεται να τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Οι εργαζόμενοι στους δήμους κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, οι υπηρεσίες διοικητικού των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης τελούν υπό κατάληψη με κίνδυνο να καθυστερήσει ακόμη και η καταβολή της μισθοδοσίας του συνόλου των υπαλλήλων και οι δήμαρχοι αρνούνται να υπογράψουν τις διαπιστωτικές πράξεις.

Την ίδια ώρα η ηγεσία του υπουργείου ζητά ξανά τις λίστες με τα στοιχεία, ακόμα και από όσους δημοτικούς λειτουργούς έστειλαν
κανονικά τα στοιχεία!

Ο λόγος είναι τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει μετά τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Συγκεκριμένα, οι ρυθμίσεις που αφορούν τις εξαιρέσεις στις απολύσεις έχουν μεταβληθεί και η επαναποστολή των στοιχείων θεωρήθηκε απαραίτητη.

Αναλυτικά η νέα εγκύκλιος, που φέρει την υπογραφή του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κ. Αντώνη Μανιτάκη:

"Για την εφαρμογή του νόμου 4093/2012 επισυνάπτονται επιπρόσθετες διευκρινιστικές οδηγίες, οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας εγκυκλίου και οι οποίες έχουν αναρτηθεί στο Διαδίκτυο.

Οι Διευθύνσεις Διοικητικού - Προσωπικού των φορέων που έχουν ήδη καταχωρήσει στοιχεία στην εφαρμογή της απογραφής, εφόσον διαπιστώσουν, μετά τις επισυναπτόμενες διευκρινίσεις, αποκλίσεις στον τρόπο υπολογισμού των στοιχείων του προσωπικού τους, καλούνται να υποβάλουν εκ νέου τα στοιχεία στην εφαρμογή. Η Υπηρεσία μας θα λάβει υπόψη την τελευταία καταχώριση».

Το υπουργείο, μ΄ άλλα λόγια, ζητεί από τις υπηρεσίες να υποβάλουν εκ νέου τα στοιχεία για τις απολύσεις των υπαλλήλων με δεδομένο ότι οι σχετικές ρυθμίσεις που αφορούν κυρίως τις εξαιρέσεις, έχουν αλλάξει μετά την έκδοση των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου".

24h.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα