ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

20:26 15/10/2011 - Πηγή: 24wro
Tο μαγαζάκι της Ντόρας σιγά – σιγά διαλύεται...
Μετά τον Αβραμίδη, που επέστρεψε στη Ν.Δ., ακόμη ένα στέλεχος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», ανακοίνωσε την απόφασή του, να αποχωρήσει από τον νεοφιλελεύθερο σχηματισμό της Ψηλής. Ο λόγος για τον Λαρισαίο, Γιώργο Τασιόπουλο, που φεύγοντας από το κόμμα κόμμα της Ντόρας, έκανε λόγο για μεγάλη απόσταση μεταξύ όλων όσων πιστεύει και πρεσβεύει ο ίδιος και όλων όσων υποστηρίζει η ΔΗΣΥ. Όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο κάνουν λόγο για έντονη δυσφορία εκ μέρους του Τασιόπουλου απέναντι στο πρόσωπο του στενού συνεργάτη της Ντόρας Θ. Σκυλακάκη τον οποίο και
θεωρεί υπεύθυνο για την επικράτηση ακραίων νεοφιλελεύθερων αντιλήψεων στους κόλπους της ΔΗΣΥ. Το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση δεν είναι άλλο από το γεγονός πως ο Τασιόπουλος ήταν ο ένας εκ των δυο Λαρισαίων- ο άλλος είναι ο Γιώργος Δημητρακόπουλος-, ο οποίος με τη βοήθεια του κεντρικού μηχανισμού της Ντόρας είχε εκλεγεί στην ΚΕ του κόμματος.

ΑΞΙΖΕΙ: Επειδή, στη Ντόρα, δεν παρέχουν αντικειμενική ενημέρωση οι συνεργάτες της, θα την ενημερώσουμε ότι ετοιμάζονται να φύγουν και καμιά δεκαριά στελέχη από την Χαλκιδική, την Πέλλα και το Κιλκίς, ενώ επαναλαμβάνουμε ότι η Αλεξάνδρα Πάλλη, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της εξόδου.
apospasma.gr 


Keywords
Τυχαία Θέματα