Αυτές είναι οι 3 κορυφαίες δουλειές στις ΗΠΑ το 2012

06:32 2/11/2012 - Πηγή: 24wro

Οι καλύτερες θέσεις - αμοιβή, ευκαιρίες ανάπτυξης, λιγότερο στρές, ποιότητα ζωής- εργασίας στις ΗΠΑ...

μέσα στο 2012 σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNNMoney ανάμεσα σε 120.000 εργαζόμενους, είναι:

1) Μηχανικός Βιοιατρικής.
Πληρώνει από 80.000 έως και 120.000 δολάρια το χρόνο. Έχει αυξημένη ζήτηση κατά 60% από πέρυσι και.... όλη την ημέρα σχεδιάζουν τεχνητά μέλη, τεχνητά όργανα, ιστούς αναγέννησης κτλ
Αναπτύσσουν φαρμακευτικά προιόντα και αναλύουν βιολογικά δεδομένα.
Είναι ένα
εξαιρετικά ευέλικτο επάγγελμα διότι σου δίνει τη δυνατότητα εργασίας σε πανεπιστήμια, νοσοκομεία, εργαστήρια, βιομηχανία και σε διάφορους ρυθμιστικούς οργανισμούς.

2) Σύμβουλος Μάρκετινγκ

Πληρώνει από 90.000 έως 250.000 δολάρια το χρόνο. Παρουσίασε αύξηση ζήτησης την τελευταία δεκαετία κατά 40%. Η δουλειά έχει σχέση με τους επιχειρηματίες που τους προσλαμβάνουν για να δημιουργήσουν νέα προιόντα και να αναλύσουν δεδομένα για να προσελκύσουν στα σωστά προιόντα το σωστό είδος πελατών.
Χρειάζεται να έχεις εξειδίκευση στο μάρκετινγκ ιστοσελίδων, SEO και GoogleAdwords.
Το τρομερά ενδιαφέρον σε αυτή τη δουλειά είναι ότι δεν κολλάς με έναν πελάτη, αλλά έχεις μεγάλη γκάμα πελατών και προιόντων με μεγάλο εύρος τεχνογνωσίας και εξαιρετικές προοπτικές ευελιξίας.
Το μεγάλο μείον αυτής της δουλειάς είναι ότι δεν υπάρχει κάτι σταθερό. Μπορεί εκεί που έχεις πολλές αμοιβές, ξαφνικά να βρεθείς χωρίς ούτε έναν λογαριασμό πελάτη....
Δεν υπάρχει τακτικό εισόδημα και η εργασία σου είναι κάτι σαν ένα καθημερινό στοίχημα!

3) Σχεδιαστής λογισμικού

Πληρώνει από 120.000 έως 160.000. Παρουσίασε αύξηση 24% μέσα στη δεκαετία. Δημιουργούν καινοτόμα προγράμματα και τα συνδέουν με το μάνατζμεντ της εταιρείας.
Το επάγγελμα χρειάζεται επίσης εμπειρία, εξυπνάδα και δεξιότητες στην επικοινωνία.

taxalia.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα