Αυστρία κύπελλο: Θέλει να ολοκληρώσει το θαύμα ο «Δαβίδ»

21:20 29/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η μικρούλα και πρωτάρα σε τελικό Αούστρια Λουστενάου αντιμετωπίζει...
την Ριντ στον σημερινό  του κυπέλλου Αυστρίας στο «Ερνστ Χάπελ» της Βιέννης.



ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΛΟΥΣΤΕΝΑΟΥ: Μπορεί σατο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας να τερμάτισε στην 3η θέση 21 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Αντμίρα  αλλά σίγουρα είναι η αποκάλυψη του κυπέλλου κύρια με το σαρωτικό 4-0 στη Βιέννη επί της συνονόματης Αούστρια στα προημιτελικά όσο και τη νίκη πρόκριση επίσης εκτός έδρας επί της Κάπφενμπεργκ στα ημιτελικά. Στα θετικά για τον … «Δαβίδ»
του τελικού η επιστροφή του Γερμανού επιτελικού μέσου Ροτ ενώ δικαίωμα να αγωνιστεί στον τελικό έχει και ο επίσης σπουδαίος μέσος  Μπόλερ αν και αποβλήθηκε στο γειτονικό ντέρμπι με τη Λουστενάου την τελευταία αγωνιστική. Αμφίβολη η συμμετοχή του πανύψηλου κεντρικού αμυντικού Πόλχουμπερ. Ο σημερινός ιστορικός αγώνας είναι ο τελευταίος για τον Έντι Στορ στον πάγκο της.

ΡΙΝΤ: Η ομάδα του Γκλούνταβατς είναι σίγουρα το φαβορί και λόγω του ότι η αντίπαλος της είναι από τη 2η κατηγορία αλλά και για το ότι εφέτος έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία  και στο πρωτάθλημα όπου τερμάτισε στην 4η θέση. Και φιλοδοξία της είναι με την 2η κατάκτηση του τροπαίου στην μόλις 2η παρουσία της σε τελικό να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την προσεχή έκδοση του Γιουρόπα Λιγκ.  Στα θετικά για τον τεχνικό της οι επιστροφές των Χάντζιτς και Χάμερερ που εξέτισαν τις ποινές τους. Για τελευταία φορά θα φορέσουν τη φανέλα της τόσο ο βετεράνος Στόκλασα που μετακομίζει στη Λειψία όσο και ο έμπειρος μέσος Μπρένερ. Αντίθετα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ράιφελσχάμερ. Στους προηγούμενους δύο γύρους απέκλεισε τις  Στουρμ Γκρατς και Ραπίντ Βιέννης  με εντός έδρας νίκες 2-1.

Στο …ψαχνό: Μπορεί η Αούστρια να έχει κάνει ονειρική πορεία ως τώρα στο θεσμό όμως η αντίπαλος της και …ψυλλιασμένη είναι και ικανή να μην την πατήσει όπως οι Αούστρια Βιέννης και Κάπφενμπεργκ.  Η απόδοση του διπλού είναι 1,58 στην 10bet.

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα