ΑΕΚ: Πλήρωσε την σωρεία ατυχημάτων κατ’ οίκoν

10:25 18/4/2011 - Πηγή: 24wro
Σύμφωνα με τις στατιστικές, τα περισσότερα σοβαρά ατυχήματα, γίνονται μέσα στο σπίτι.


Κάπως έτσι φαίνεται να την… πάτησε και η ΑΕΚ στην φετινή σεζόν. Αν, βλέπετε, αναζητήσει τις αιτίες που όχι μόνο δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα αλλά βρέθηκε και με τόσο μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, θα πρέπει να ψάξει μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Εκεί που υπέστη φέτος σωρεία «ατυχημάτων», όπως συνηθίζει να χαρακτηρίζει τις ήττες ο Μανόλο Χιμένεθ.


Η
ΑΕΚ κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν στους εντός έδρας αγώνες πέταξε στα σκουπίδια συνολικά 14 βαθμούς. Και μάλιστα έχοντας κερδίσει και τα δυο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά και το ματς με τον ΠΑΟΚ. Γεγονός που καθιστά ακόμα μεγαλύτερο το μέγεθος της ζημιάς. Ενώ είναι μαθηματικώς προφανές, πως αν δεν είχε αυτή την απώλεια των 14 βαθμών στα εντός έδρας παιχνίδια, θα είχε τερματίσει στην δεύτερη θέση και με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό.


Το ακόμα εντυπωσιακότερο, είναι πως από τους 14 χαμένους βαθμούς εντός… σπιτιού, οι 12 απωλέσθηκαν στον δεύτερο γύρο. Κοινώς είναι εν πολλοίς έργο του Μανόλο Χιμένεθ το φετινό εντός έδρας ναυάγιο. Παρόλο που ο Ισπανός τεχνικός ξεκίνησε εντυπωσιακά την καριέρα του στην ΑΕΚ, δείχνοντας πως το μεγάλο του όπλο θα είναι η μετατροπή του ΟΑΚΑ σε απόρθητο κάστρο. Αυτό άλλωστε μαρτυρούσαν οι τρεις πρώτοι μήνες. Με τον Χιμένεθ στον πάγκο η ΑΕΚ πήρε τέσσερις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες, σε ισάριθμα παιχνίδια. Συμπεριλαμβανομένων και των ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.


Όμως στο δεύτερο γύρο, τα εντός έδρας ματς έγιναν η Αχίλλειος Πτέρνα της ομάδας του Ισπανού τεχνικού. Από τα οκτώ παιχνίδια που έδωσε στο ΟΑΚΑ, κέρδισε μόλις και μετά βίας τα τρία. Στα υπόλοιπα είχε δυο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Το αποτέλεσμα ήταν να μαζέψει η ΑΕΚ σ’ ολόκληρο τον δεύτερο γύρο μόλις 12 βαθμούς στα εντός έδρας ματς. Και να πετάξει άλλους τόσους στα σκουπίδια. Απώλεια που ουσιαστικά όρισε την φετινή πορεία της ομάδας. 

theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα