ΑΕΚ: Μαστίγιο και καρότο από τον Λίνεν

19:43 14/10/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Έβαλντ Λίνεν, κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης της ΑΕΚ, δεν...
παρέλειψε να υπογραμμίσει τα «κακώς κείμενα» της ομάδας του στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με το Αιγάλεω.
Ο Γερμανός προπονητής έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του για τη αγωνιστική συμπεριφορά τους στην αναμέτρηση με το «Σίτι», ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι δύσκολα κάποιος κάλυπτε χώρο ή τον συμπαίκτη του έπειτα από κάποιο λάθος.

«Κάναμε κάποια λάθη και αυτά πρέπει να μειώσουμε, γιατί δίνουμε την ευκαιρία στον
αντίπαλο να βγει στην αντεπίθεση. Όπως σας είπα χθες, η ευθύνη ήταν δική μου στο πρώτο ημίχρονο, με την τακτική που ακολουθήσαμε. Πιέσαμε ψηλά και οι άλλοι έπαιζαν με βαθιές μπαλιές. Είχαμε πρόβλημα» τόνισε αρχικά ο Λίνεν και πρόσθεσε:

«Γενικά, στην Ελλάδα έχω παρατηρήσει τόσα χρόνια πως, όταν γίνεται κάποιο λάθος από κάποιον παίκτη μέσα στο παιχνίδι, υπάρχει το κακό συνήθειο να μη γυρίζει κανείς πίσω, για να καλυφθούν θέσεις. Κάθονται και μιλούν οι παίκτες μεταξύ τους την ώρα του αγώνα για το λάθος που έκανε κάποιος και δεν κοιτάνε πώς θα το διορθώσουν σωστά. Αυτό θέλω να κοπεί. Θέλω να το κόψετε κι εσείς, γιατί παρατήρησα πως το κάνετε. Μη ρίχνετε ο ένας ευθύνη στον άλλον. Τρέξτε να καλύψετε…».

Πάντως, στη συνέχεια ο Γερμανός τεχνικός άφησε το… μαστίγιο και έπιασε το… καρότο, αναφέροντας και κάποια καλά στοιχεία που είδε από τους παίκτες του.

«Είδα, χθες, κάποια πράγματα που ήθελα από τους περισσότερους. Κάναμε καλή προσπάθεια, αλλά θέλω συνέχεια. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Πολλή δουλειά. Χαίρομαι, πάντως, γιατί βλέπω διάθεση απ' όλους σας για δουλειά και βελτίωση. Αυτό είναι θετικό. Θα βελτιωθούμε, αλλά χρειάζεται κι άλλη προσπάθεια» κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα