Α1: Άντε να τελειώνουμε…

08:46 23/5/2011 - Πηγή: 24wro
Τυπική διαδικασία και για τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στα ημιτελικά της Α1 Ανδρών...
είναι ο 3ος αγώνας της σειράς.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα βγάλουν την υποχρέωση, την ώρα που Άρης και ΠΑΟΚ θα περιμένουν καρτερικά να περάσει τα λεπτά για να έρθει ο μικρός τελικός.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ (+26,5)
Μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς! Όταν παίκτες και άνθρωποι από το stuff του Άρη έλεγαν ότι θα το παλέψουν κόντρα στον Ολυμπιακό και θα τον κάνουν να ιδρώσει για να προκριθεί, μάλλον λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο! Πραγματικά χωρίς να ιδρώσει ο Ολυμπιακός, χωρίς να φορτσάρει, στο ρελαντί πέρασε το ίδιο εύκολα από τη Θεσσαλονίκη με 102-76 και κάνει τους παίκτες των «κιτρίνων» να σκέφτονται ότι κάνουν τσάμπα ταξίδι και πάλι προς Αθήνα μεριά!

Όλα εξαρτώνται από τη διάθεση των Πειραιωτών και με το παιχνίδι της Πέμπτης να πλησιάζει, θα θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα στον «αιώνιο» ότι τον περιμένουν δύσκολα βράδια στο ΣΕΦ! Ακόμα και με τις θεωρητικά ρεζέρβες, η διαφορά θα κυμανθεί από τους 25-33 πόντους.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ (+26,5)
Τα ίδια πάνω-κάτω ισχύουν και για την ομάδα του Ομπράντοβιτς. Μη σας παρασύρει το τελικό 75-69 που ήρθε στη Θεσσαλονίκη! Η νίκη του Παναθηναϊκού ήταν πολύ πιο εύκολη απ’ ότι έδειξε ο φωτεινός πίνακας στην Πυλαία, μια και 2-3 λεπτά πριν το τέλος, η διαφορά ήταν στο +20!

Οι τελικοί με τον Ολυμπιακό πλησιάζουν και οι πρωταθλητές Ευρώπης αντιμετωπίζουν το ματς με τον «δικέφαλο του Βορρά» σαν μια καλή προπόνηση! Ακόμη κι αν οι «πράσινοι» δεν φορτσάρουν ελέω «ερυθρόλευκων», η διαφορά θα είναι πάνω από 20 πόντους. Θα φροντίσει γι’ αυτό η αποτελεσματική άμυνα του «Ζοτς».

Στο ψαχνό… Αν δεν σκεφτούν οι «αιώνιοι» να κατεβάσουν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο λόγω του μεταξύ τους ντέρμπι που έρχεται η διαφορά θα παίζει μπάσκετ μεταξύ 25-30 πόντων! Πιστεύω ότι θα έχουμε δύο άσους, αφού ακόμη και στο ρελαντί, η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων της Αθήνας, σε σχέση με των αντίστοιχων της Θεσσαλονίκης, είναι χαώδης!

*Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, όπως δεν υπήρξε και κανένα από τα δύο προηγούμενα! Ωστόσο, μπορούμε να το βρούμε σε ξένες στοιχηματικές εταιρίες και το +26 είναι περίπου το αβαντάζ που δίνουν στους Θεσσαλονικείς οι περισσότερες εξ αυτών!


bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα