Α’ Σκωτίας πλέι-οφ: Αναμετρήσεις δίχως μεγάλο φαβορί

19:47 10/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η Μπρέχιν φιλοξενεί την Κάουντενμπιθ και η Φορφάρ την Έιρ στα δύο ματς ...
της πρώτης πράξης των πλέι-οφ για το ποια ομάδα  από το συγκεκριμένο καρέ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην Α’ Σκωτίας.

ΜΠΡΕΧΙΝ: Στους γηπεδούχους το αμυντικό δίδυμο των Γκέρι ΜακΛάχλαν και Γιούαν Μόγιες αναμένεται να μην καταφέρει να ξεπεράσει εγκαίρως τον τραυματισμό του και να δώσει το «παρών» στην αποψινή αναμέτρηση με την Κάουντενμπιθ.  Αντίθετα ετοιμοπόλεμος είναι ο μέσος Τζέιμι Ρέντμαν που ξεπέρασε τον
τραυματισμό ο οποίος τον εμπόδισε να αγωνιστεί το περασμένο Σάββατο στο ματς κόντρα στην Έιρ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Σκωτίας. Παράλληλα στην διάθεση του προπονητή του είναι και ο πλάγιος μπακ Πολ ΜακΛιν που εξέτισε την ποινή του. Ο τεχνικός των γηπεδούχων Τζιμ Γουίαρ τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να πάρει στο «Γκλέμπε Πάρκ» ένα αποτέλεσμα που θα της επιτρέπει να ελπίζει κόντρα σε μία αντίπαλο που είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό των πλέι-οφ.  Η Μπρέχιν έχει τρεις ήττες , δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία της έξι ματς στην Β’ Σκωτίας όπου τερμάτισε στην 4η θέση.
ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ: Στους φιλοξενούμενους επιστρέφουν από τιμωρία οι έμπειροι Κρεγκ Γουΐντερ και Κόλιν Κάμερον ενώ ελπίδες να ξεπεράσει εγκαίρως τον τραυματισμό του και να δώσει το «παρών» έχει και ο μέσος Μάρκ Μπάξτερ. Αντίθετα οι αμυντικοί Τζο Μπου και Ντένε Ντρούντζ καθώς και ο πλάγιος μπακ Ρίτσι Βάουλς αναμένεται να απουσιάσουν για μία ακόμα φορά εξ αιτίας τραυματισμών. Ο τεχνικός της φιλοξενούμενης ομάδας που τερμάτισε στην προτελευταία θέση στην Α’ Σκωτίας τόνισε ότι παρακολούθησε το Σάββατο την αποψινή αντίπαλο της και του έκανε πολύ θετική εντύπωση και είναι ικανή να προκαλέσει προβλήματα στην Κάουντενμπιθ. Η τελευταία έχει από δύο νίκες , ισοπαλίες και ήττες στα έξι της τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκεια του πρωταθλήματος.
ΦΟΡΦΑΡ- ΕΪΡ
ΦΟΡΦΑΡ : Στους γηπεδούχους ο τεχνικός Ντικ Κάμπελ έχει στη διάθεση όλους τους παίκτες του μ’ εξαίρεση τον γκολκίπερ Σκοτ Γκάλαχερ που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο μηρό. Αντίθετα ο Κρις Τέμπλεμαν εξέτισε την ποινή του και είναι στη διάθεση του προπονητή του για ένα παιχνίδι που ο βοηθός και αδελφός του τελευταίου Ίαν Κάμπελ επισημαίνει πως θα είναι πολύ σφικτό. Οι δύο ομάδες ισοβάθμισαν στην Β’ Σκωτίας με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την 2η θέση λόγω καλύτερης διαφοράς από την Φορφάρ που έχει όμως τρεις νίκες στις προηγούμενες εφετινές τους αναμετρήσεις , δύο εκ των οποίων στο «Στέισον Πάρκ».
ΕΪΡ: Στους φιλοξενούμενους θα απουσιάσει ο αμυντικός Ντιν Κίναν αλλά κατά τα άλλα ο τεχνικός τους Μπράιαν Ριντ που πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Η Έϊρ που είχε τρεις νίκες , δύο ήττες και μία ισοπαλία στα έξι τελευταία της παιχνίδια είχε νικήσει την αποψινή της αντίπαλο 3-1 εντός έδρας στις 9 Απριλίου στην πιο πρόσφατη τους αναμέτρηση.
Στο …ψαχνό: Ελάχιστα πράγματα χωρίζουν τις τέσσερις ομάδες
Keywords
Τυχαία Θέματα