X.ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ: Στην πρέσα των εκλείψεων

07:54 17/12/2011 - Πηγή: 24wro
Μας έχει εντυπωσιάσει εδώ και χρόνια με το ιδιαίτερο στυλ και την ευφάνταστη παρουσία...
του. Και όπως είναι επιρρεπής στις προκλήσεις, φέτος δοκίμασε και δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην πρωινή ζώνη, επιχειρώντας να κατακτήσει μια ακόμη πρωτιά.

Ο γενέθλιος χάρτης του δεν είναι κι από τους πιο εύκολους. Ιχθύς με τρεις πλανήτες ακόμη στο ζώδιο να παίζουν... τένις με την σύνοδο Ουρανού-Πλούτωνα στην Παρθένο, καλείται σε μόνιμη βάση να συνδυάσει στην ζωή του το πραγματικό με το φανταστικό στοιχείο, είτε στην δουλειά του, είτε
οπουδήποτε αλλού.

Τα πλανητικά του προσόντα ακούνε στα ονόματα Δίας και Δήμητρα. Ο πρώτος στους Διδύμους προσφέρει απλόχερα το ταλέντο ενός παρουσιαστή και ανθρώπου των media, ενώ η δεύτερη στον Κριό πασχίζει μονίμως να δείξει κάτι το φρέσκο και διαφορετικό.

Στην παρούσα φάση πάντως, δέχεται...πακέτα πιέσεων, εξαιτίας των πρόσφατων εκλείψεων που «έπιασαν» τους τρεις αργούς πλανήτες του γενέθλιου χάρτη του, τον Ουρανό, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα.

Δύσκολες όσο να ‘ναι οι συγκυρίες, τόσο για την ψυχική του κατάσταση που μοιάζει με διελκυνστίδα, όσο και για την δουλειά του, συμπεριλαμβανομένης φυσικά της παρουσίας του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η οποία μάλλον με ταλαιπωρία μοιάζει για τον ίδιο, παρά για δημιουργία. Και είναι γνωστό πως όταν εσωτερικά υπάρχει «θέμα», η ζωή εφευρίσκει πολλούς τρόπους για να δώσει λύσεις, έστω κι αν αυτές δείχνουν σε πρώτη φάση ανεπιθύμητες.

Το μεγάλο στοίχημα για τον Χρήστο Φερεντίνο είναι να μεταστοιχειώσει αυτές τις ενεργειακές πιέσεις σε δημιουργικό έργο, αποφεύγοντας παράλληλα να εγκλωβιστεί σε συγκρούσεις χωρίς προοπτική.
Φυσικά με δεδομένη και την άγνωστη ώρα γέννησης του, κανείς δεν μπορεί να είναι κατηγορηματικός ως προς τον τομέα της ζωής του που βρίσκεται under fire και ενδέχεται να υποστεί τις συνέπειες μιας εξέχουσας πλανητικής «βαρβαρότητας»

Το βέβαιο είναι πως ο Χρήστος Φερεντίνος χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση και ανανέωση!

Astrology.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα