VIDEO: Τα έκανε γυαλιά-καρφιά επειδή έχασε την πτήση του!

11:51 26/2/2013 - Πηγή: 24wro
Δείτε το βίντεο με τον άντρα να διαλύει την πύλη επιβίβασης...

Η αντίδραση κάποιου όταν χάνει την πτήση του, σίγουρα δεν είναι και η πλέον ψύχραιμη. Ωστόσο, ένας άντρας από την Κίνα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αφού στο άκουσμα ότι έχασε την πτήση του, διέλυσε κυριολεκτικά μια πύλη επιβίβασης, στο αεροδρόμιο Kunming Changshui International Airport, στην πρωτεύουσα της επαρχίας Yunnan.

Η απίστευτη αντίδραση του Yan Linkun καταγράφηκε σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, ενώ το επίμαχο υλικό είδε σήμερα το φως
της δημοσιότητας.

Ο άντρας βρίσκεται με τη γυναίκα του σε μια πύλη επιβίβασης που όμως η πόρτα που οδηγεί στο διάδρομο για την επιβίβαση στο αεροσκάφος είναι κλειστή. Οι εργαζόμενοι έχουν επανειλημμένως ενημερώσει τον Yan Linkun ότι η πτήση του αναχώρησε.

Η αντίδρασή του, είναι απίστευτη! Ο Yan αρχικά σπρώχνει βίαια την πόρτα, ενώ είναι εμφανές ότι είναι εκτός εαυτού. Στη συνέχεια αρπάζει τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό της πύλης επιβίβασης και κυριολεκτικά τον διαλύει πετώντας οθόνες και πληκτρολόγια εδώ και εκεί.

Όπως είναι φυσικό, ο πανικός που προκάλεσε έγινε πόλος μαγνήτη για το πλήθος που μαζεύτηκε προκειμένου να δει τι συμβαίνει. Ο Yan Linkun, όμως δεν φαίνεται να πολυνοιάζεται, αφού συνεχίζει αρπάζοντας μια πλαστική πινακίδα για να τη χρησιμοποιήσει σαν πολιορκητικοί κριό ώστε να σπάσει την πόρτα!

Οι διαμαρτυρίες του Yan συνεχίζονται ακόμη και όταν καταφτάνουν οι Αρχές του αεροδρομίου.

Οι Αρχές, επιβεβαίωσαν ότι το ζευγάρι έχασε την πτήση του, καθώς άργησε να εμφανιστεί επειδή έτρωγαν πρωινό! Παραμένει άγνωστο, αν ο άντρας θα τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά του.

Δείτε το βίντεο με την απίστευτη αντίδραση του Yan Linkun…

newsbeast.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα