VIDEO: Σκυλάκι στο… μέγεθος ενός μανό!

17:54 26/10/2012 - Πηγή: 24wro
Μέχρι τώρα, σύμφωνα με την Daily Mail, κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες με τον τίτλο του μικρότερου σκυλιού...
όσον αφορά στο ύψος είναι η Boo Boo, ένα 4-ιντσών θηλυκό Τσιουάουα από το Κεντάκι, ενώ όσον αφορά στο μήκος την πρώτη θέση κατέχει η Heaven Sent Brandy, ένα 6-ιντσών θηλυκό Τσιουάουα από τη Φλόριντα.

Όμως, φαίνεται πως και τα δύο μικροσκοπικά σκυλάκια, θα χάσουν τη θέση τους, από τη μικρή Suni, ένα θηλυκό τεριέ από την Πολωνία που είναι τριών μηνών,
ζυγίζει μόλις 9 (!) γραμμάρια και έχει το ύψος ενός μανό!

Όταν γεννήθηκε το βάρος της δεν ξεπερνούσε τα 4 (!) γραμμάρια, γεγονός που έκανε τους ιδιοκτήτες της να πιστέψουν πως δε θα καταφέρει να επιβιώσει. Σήμερα, το μικροσκοπικό κουτάβι, αν και είναι απόλυτα υγιές, οι κτηνίατροι προβλέπουν ότι δεν θα αυξηθεί πολύ περισσότερο, γεγονός που το καθιστά ως το πλέον φαβορί σκυλί για τον τίτλο του πιο μικρόσωμου σκυλιού στον κόσμο, όταν θα γίνει ενός έτους, οπότε και θα μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό.

«Είναι θαύμα που η Suni είναι ακόμα ζωντανή», δήλωσε η ιδιοκτήτης του κουταβιού, Anna Pohl, προσθέτοντας πως «όταν η μητέρα της Suni γέννησε μέσα στα σκουπίδια, η Suni δεν έμοιαζε με μωρό, την πέρασε για κομμάτι του πλακούντα όταν ξαφνικά άρχισε να κινείται».
protothema.gr
Keywords