VIDEO: Ο Justin Timberlake σατιρίζει τον Hugo Chavez

14:52 12/3/2013 - Πηγή: 24wro
Σε τηλεοπτική εκπομπή, μόλις μια εβδομάδα μετά το θάνατό του...
Ο Justin Timberlake θέλησε να αποχαιρετήσει τον αποθανόντα ηγέτη της Βενεζουέλας και το έκανε με έναν ομολογουμένως αμφιλεγόμενο τρόπο.

Εμφανίστηκε σε μία από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές της αμερικανικής τηλεόρασης, το «Saturday Night Live», ντυμένος Elton John και ερμήνευσε στο πιάνο το «Candle
In The Wind», το τραγούδι που είχε γράψει και ερμηνεύσει ο βρετανός καλλιτέχνης στην κηδεία της πριγκίπισσας Diana.

Παράφρασε, ωστόσο, τους στίχους του, σχολιάζοντας τον 58άχρονο Chavez που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο πριν από λίγες ημέρες με τρόπο που σε άλλους προκάλεσε γέλιο και σε άλλους αγανάκτηση.

Ο Timberlake τραγούδησε: «Μου φαίνεται ότι έζησες τη ζωή σου σαν ένα κερί που το φυσά ο άνεμος. Αν βέβαια αυτό το κερί μπορούσε να τραβήξει δυο πιστόλια κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου... Είπες ότι οι ΗΠΑ προκαλούν σεισμούς και απαγόρευσες την Coke Zero. Την ίδια ώρα που στον ώμο σου καθόταν ένας παπαγάλος με κόκκινο μπερέ... Είχες τη δική σου εκπομπή που λεγόταν 'Hello, President'. Αλλά δε μιλούσες για πολιτική. Απλά χόρευες και ράπαρες... Αλλά έκανες και κάτι καλό. Βοήθησες τη χώρα σου να γίνει παγκόσμια πρωτεύουσα στις απαγωγές, ενώ ταυτόχρονα αύξησες την παραγωγή γάλακτος».
sarotiko.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα