VIDEO: Νήσος 2: Το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού...

23:26 23/12/2011 - Πηγή: 24wro
Τον Δεκέμβρη του 2009 ένα ολόκληρο νησί με μπροστάρηδες τις τέσσερις «εξουσίες»...
ήρθαν στα μαχαίρια για μια διαθήκη. Η κατάληξη; Κάποιοι από τους ήρωες οδηγήθηκαν στη φυλακή, κάποιοι έμειναν στο νησί και κάποιοι πήραν των ομματιών τους.

Κι ερχόμαστε στο σήμερα… υποτίθεται πέντε χρόνια μετά! Ο Μπάμπης (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), ο Άγης (Δημήτρης Τζουμάκης) και η Αφροδίτη (Ζέτα Δούκα) εκτίουν τις ποινές τους. Ο πρώτος σε λίγο αποφυλακίζεται με αναστολή, ο δεύτερος έχει μπροστά του πολλά χρόνια, ενώ η χήρα αποφυλακίζεται κανονικά. Την ίδια στιγμή, ο παπά Λάμπρος (Μιχάλης Μαρίνος) δεν έχει
ποίμνιο πια.

Εκτίει μια άλλου είδους ποινή, καθώς η Ιερά Μητρόπολη του επέβαλε το επιτίμιο της «εθελοντικής προσφοράς» σε κρατουμένους. Η μοίρα τα φέρνει έτσι που δύο μόλις ημέρες πριν την αποφυλάκιση, Μπάμπης και Αφροδίτη, γίνονται κατά λάθος μάρτυρες της εξομολόγησης ενός ετοιμοθάνατου βαρυποινίτη στον παπά Λάμπρο. Μαθαίνουν για την ύπαρξη ενός μεγάλου θησαυρού στο νησί, από τα χρόνια της τουρκοκρατίας, η θέση του οποίου υπάρχει σημειωμένη σε κάποιο χάρτη διαιρεμένου σε δύο κομμάτια. Ο ετοιμοθάνατος δίνει στον παπά Λάμπρο τον μισό χάρτη, αλλά πριν προλάβει να αποκαλύψει το όνομα του κατόχου του υπόλοιπου χάρτη, την «κάνει» για τα Ηλύσια πεδία! Ο Μπάμπης επωφελείται της ευκαιρίας και εκβιάζει τον παπά Λάμπρο, για να γίνει συνεταίρος του. Ο Άγης μαθαίνοντας για τον θησαυρό οργανώνει την απόδραση του. Η Αφροδίτη, εμπλέκεται στην ιστορία με την σύμπραξη της Εύας (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) και του Όττο (Νίκος Γεωργάκης), ενός γερμανού που δεν είναι σε καμία περίπτωση ο ήσυχος άνθρωπος που δείχνει. Χωρίς να γνωρίζουν οι μεν για τους δε, θα κατέβουν όλοι στο νησί, όπου και θα ξεκινήσει ένα ανελέητο «κυνήγι χαμένου θησαυρού». Στο χάος που θα ακολουθήσει, θα εμπλακούν όλοι οι παλιοί γνώριμοι, μεταξύ των οποίων και το φάντασμα της… Ολυμπίας (Ελένη Καστάνη).
Keywords
Τυχαία Θέματα