VIDEO: ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Αυτοί κάνουν πόλεμο, εμείς μεταγραφές

17:45 24/6/2011 - Πηγή: 24wro
Καμία επιρροή δεν έχει στον Ολυμπιακό ή όλη υπόθεση των στημένων…
όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την παρουσίαση του Λιούμπομιρ Φέισα ενώ παράλληλα σχολίασε ότι γίνεται πόλεμος έναντι των «ερυθρολεύκων».«Η ομάδα όπως είχαμε πει θα ενισχυθεί, και αυτό γίνεται τώρα με μία ακόμη μεταγραφή. Ο σχεδιασμός
συνεχίζεται και στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Οι νέοι παίκτες που θα έρθουν θα βοηθήσουν μαζί με τους παλιούς και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Από εκεί και πέρα, δεν επηρεαζόμαστε από την επικαιρότητα. Ο σχεδιασμός συνεχίζεται» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ερωτήθηκε για τη σημασία της μεταγραφής του Σέρβου και τόνισε: «Η σημερινή μεταγραφή αν μπείτε σε sites στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα διαπιστώσετε ότι είναι μια τεράστια μεταγραφή και για τον Ολυμπιακό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που τους ξέρει όλος ο κόσμος και οι υπάρχουν άλλοι που τους γνωρίζουν περισσότερο οι ειδικοί. Πέρσι, κάναμε μεταγραφές και στο αεροδρόμιο πήγαν μόνο δημοσιογράφοι και αυτοί οι παίκτες ήταν οι καλύτεροι στο πρωτάθλημα. Αυτή η μετγραφή έχει την υπογραφή του Βαλβέρδε, του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και του Μαθία. Είμαι σίγουρος ότι ξέρουν κάτι παραπάνω».
Tέλος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σχολίασε: «Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα που έριχναν λάσπη κατά του Ολυμπιακού τον περασμένο Φλεβάρη, τα ίδια συνεχίζουν και τώρα τον πόλεμο εις βάρος μας».
Δείτε το video.
Keywords
Τυχαία Θέματα