VIDEO: Κάποτε η Ευγενία Μανωλίδου έκανε πολύ αδιάκριτες ερωτήσεις

13:18 30/9/2012 - Πηγή: 24wro
Κόνσεπτ εύκολο, γρήγορο και απόλυτα τηλεοπτικό. Α, ναι, και βαθιά κίτρινο, αλλά αυτό...
είναι άλλη ιστορία. Οι διαγωνιζόμενοι στη "Στιγμή της Αλήθειας" καλούνταν απλά να πουν την αλήθεια σε 21 ερωτήσεις και να φύγουν με καθαρές τις συνειδήσεις τους και πολλές χιλιάδες ευρώ.

Η Πάμελα, ένα κορίτσι που όπως προκύπτει την έζησε τη ζωή της, κατάφερε να πάει πολύ βαθιά στη διαδικασία, αλλά ένα ψέμα στην ερώτηση αν έχει βρεθεί σε όργιο με πάνω από 10 άτομα (μάλλον με κάτω από 10 δεν είναι όργιο) την πρόδωσε.

Η Νέμεσις της "Στιγμής της Αλήθειας" ήταν ακριβώς το ρεζιλίκι του τέλους.
Δηλαδή, ποιος ο λόγος να πεις ψέμα; Πρώτον, όλη η Ελλάδα μαθαίνει ότι η αλήθεια είναι ότι η Πάμελα είτε δεν ξέρει να μετράει είτε έχει κάνει "παρέα" με πάνω από 10 άτομα ταυτόχρονα.

Δεύτερον, είχε εκτεθεί τόσο πολύ που ήταν κρίμα να χάσει στο τέλος και τα λεφτά-"αποζημίωση για την ντροπή μιας ολόκληρης ζωής".

Τρίτον και κυριότερο, τι δουλειά έχει η Ευγενία Μανωλίδου να ρωτάει για όργια, ίντριγκες και σενάρια βγαλμένα από τις χρυσές σελίδες ενός Μαρκ Ντορσέλ;

Η ελληνική τηλεόραση, έστω και 4 χρόνια πριν, είχε τη δύναμη να ανακατεύει διασκεδαστικά τα πρόσωπα και τις καταστάσεις, δημιουργώντας απορίες στον ιστορικό του μέλλοντος του στιλ "τι θα λέει άραγε σήμερα η Ευγενία για το ντεμπούτο της στην ελληνική τηλεόραση".

cosmo.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα