VIDEO: Tι λέει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τον έρωτα

12:49 22/1/2013 - Πηγή: 24wro
Καλεσμένος στην εκπομπή ΝΕΤ weeκ βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ο Χριστόφορς Παπακαλιάτης...
Ο ηθοποιός και σεναριογράφος κάθισε απέναντι από την παρουσίαστρια Έλλη Στάη και μίλησε για όλους και για όλα.

Φυσικά ένα από τα θέματα συζήτησης ήταν και ο έρωτας. "Τον βιώνω με απόλυτη ειλικρίνεια" ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: " Όσες φορές τον έχω βιώσει, κατάλαβα ότι ο έρωτας είναι ταχύτητα, είναι μία ψευδαίσθηση που όλοι θέλουμε να ζήσουμε. Κι αν δεν την ζούμε, θέλουμε να βλέπουμε κάποιον που την έχει, ώστε να ελπίζουμε κι εμείς".

Επιπλέον τόνισε ότι όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος δεν συναντάει τον "φτερωτό θεό" τόσο συχνά. Ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο, ο έρωτας δεν διαρκεί για πάντα αλλά έχει ένα τέλος. "Ο έρωτας έχει τέλος. Πάντα έχει τέλος και δεν έχει καμία απολύτως αντιστοιχία με τον γάμο. Προέκταση του έρωτα είναι η αγάπη. Ο γάμος είναι μία πολύ ωραία υπόσχεση και ο τρόπος δύο άνθρωποι να δείξουν την αγάπη τους, την ανάγκη τους να μείνουν μαζί για πάντα. Εγώ, μεγαλώνοντας ανακαλύπτω ότι δεν ένιωσα και δεν θα νιώσω την ανάγκη να το τυποποιήσω δημόσια" είπε στην Έλλη Στάη.

Και αφού ολοκλήρωσε με το κεφάλαιο έρωτας και αγάπη μίλησε για την οικονομική κρίση. "Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, το βάρος της οποίας πέφτει κυρίως στους πολιτικούς. Το μόνο που μπορεί να μας σώσει, εκτός από την αλλαγή τρόπου σκέψης, είναι το μέγεθός μας. Μπορεί να είμαστε μία μικρή χώρα, αλλά, όπως αποδείχθηκε, καταφέραμε να κάνουμε ένα ντόμινο στην Ευρώπη" ανέφερε χαρακτηριστικά και δήλωσε αισιόδοξος για την αλλαγή των πραγμάτων προς το καλύτερο.

Δείτε το βίντεο: radar.gr
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα