To επίμονο φλερτ του Χρήστου στη Δούκισσα!

13:13 10/2/2012 - Πηγή: 24wro
Ο 32χρονος τραγουδιστής λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία του καινούριου του άλμπουμ φωτογραφίζεται...
για το ΟΚ, θυμάται το ξεκίνημα της καριέρας του στη Θεσσαλονίκη, μιλάει για την πρώτη του συνάντηση με τη Δούκισσα Νομικού και το επίμονο φλερτ του μέχρι να την κατακτήσει.

Ισχύει ότι την πρώτη προσέγγισή
σου στη Δούκισσα, την έκανες όταν ακόμα παρουσίαζε με τον Νίκο Παπαδάκη το LifeStyle και συναντηθήκατε στο πλατό του Όμορφου κόσμου το πρωί;
Μου άρεσε πολύ από την πρώτη στιγμή που την είδα, αλλά ειδικά όταν ένα πρόσωπο είναι γνωστό δεν το προσεγγίζεις εύκολα. Θυμάμαι πάντως ότι στο πλατό του Όμορφου κόσμου υπήρχε ένα μηχάνημα, από αυτά που βάζεις ένα κέρμα και μπορείς να βγάλεις αρκουδάκια. Βάζω λοιπόν ένα κέρμα, βγάζω δύο αρκουδάκια και της τα δίνω, χωρίς να έχουμε καν συστηθεί. Αλλά δεν είπαμε τίποτα παραπάνω, γιατί δεν ήξερα αν υπάρχει κάτι στη ζωή της, ούτε είναι μέρος το πλατό για να πιάσεις κουβέντα.
Παρʼ όλα αυτά, η σχέση σας ξεκίνησε από το πλατό του Just the two of us, γιατί, αν κρίνουμε από αυτά που είπε η Δούκισσα στο Πρωινό mou, πήγαινες κάθε λίγο και λιγάκι στο καμαρίνι της και της ζητούσες φορτιστή για το κινητό σου.
Μόνο φορτιστή; Όταν την έβλεπα ότι πάει στο κυλικείο να πάρει φαγητό, πήγαινα κι εγώ. Και δεν ξέρω πώς γινόταν, έπαιρνα πάντα την τελευταία μερίδα από το φαγητό που της άρεσε. Ερχόταν λοιπόν η Δούκισσα και ρωτούσε: «Υπάρχει άλλο κοτόπουλο;». «Δυστυχώς, το τελευταίο το πήρε ο Χολίδης» της απαντούσαν, οπότε σηκωνόμουν και της έλεγα «Πάρε το δικό μου» και εγώ έτρωγα chips. Αλλά όσο κι αν προσπαθούσα να την πλησιάσω, έτρωγα πόρτα.
Δεν ζηλεύεις όταν ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου μία αντικειμενικά πανέμορφη γυναίκα που θα προσέξουν όλοι οι άντρες;
Δεν έχω πρόβλημα να την κοιτάξει κάποιος, αρκεί να μην είμαι εγώ μπροστά. (Γελάει.) Σέβομαι πολύ τους άλλους, αλλά όπως εγώ όταν έρθει μία παρέα στο κέντρο που εμφανίζομαι θα χαιρετίσω μόνο τους άντρες, για να μην παρεξηγηθούν από τις γυναίκες τους, έτσι θέλω να σέβονται εμένα και τη συνοδό μου. Ξέρω καλά ότι η Δούκισσα είναι μία κούκλα και θα τη θαυμάσουν, αλλά δεν έχω νιώσει ότι προσβάλλομαι από τη συμπεριφορά κάποιου απέναντί της. Αν το είχα αισθανθεί να είσαι σίγουρος ότι δεν θα υπολόγιζα ούτε καριέρες, ούτε αναγνωρισιμότητες, ούτε τίποτα!
Έχετε σκεφτεί να συγκατοικήσετε;
Δεν είναι κάτι που έχουμε κουβεντιάσει, όπως δεν έχει τύχει να συζητήσουμε για να παντρευτούμε ή για κάνουμε παιδιά. Πιστεύω πως όταν γίνει μέσα μου το «κλικ» και θελήσω να παντρευτώ, δεν θα το συζητήσω. Απλώς
θα κάνω την πρόταση και θα περιμένω την απάντηση. Προς το παρόν πάντως, δεν ξύπνησε μέσα μου η επιθυμία να παντρευτώ, ούτε έχω κάνει ποτέ πρόταση γάμου.
Keywords
Τυχαία Θέματα