T.ΚΡΟΥΖ: Μπλεγμένος σε υπόθεση υποκλοπών!

19:48 29/12/2012 - Πηγή: 24wro
Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Τομ Κρουζ βρίσκεται μπλεγμένος σε μια σκανδαλώδη υπόθεση που έχει να κάνει με υποκλοπές...
Ο 50χρονος παρέδωσε μια βιντεοσκοπημένη κατάθεση στις Αρχές για την οποία απαίτησε εγγυήσεις να μείνει κρυφή από τη δημοσιότητα.

Ο Τομ και ο δικηγόρος του Μπερτ Φίλντς (Bert Fields) κλήθηκαν να καταθέσουν μετά από μήνυση του εκδότη Μάικλ Ντέιβιντ Σαπίρ (Michael David
Sapir) που ζητάει 3 εκατομμύρια ευρώ επειδή υποκλάπηκαν συνομιλίες του από έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ που δρούσε για λογαριασμό του ηθοποιού.

Η κατάθεση του Κρουζ στις αρχές της Νέας Υόρκης κράτησε τρεις ολόκληρες ώρες, αφού πρώτα πήρε την υπόσχεση πως όσα πει θα μείνουν κρυφά από την κοινή γνώμη.

Κανένα αντίγραφο της κατάθεσης δεν επιτράπηκε να αναπαραχθεί ενώ μόνο σε περίπτωση δίκης θα την δει ο αντίδικός του Σαπίρ και μετά το τέλος της θα πρέπει να επιστραφεί στον Τομ, όπως επιτάσει η συμφωνία.

Υπενθυμίζουμε πως ο Σαπίρ το 2001 είχε δεχτεί μήνυση από τον διάσημο ηθοποιό και μια αποζημίωση 300.000 ευρώ όταν διέδιδε πως είχε στην κατοχή του ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Κρουζ σε ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις.

radar.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα