T.ΓΙΓΟΥΡΤΑΚΗΣ: Φάρμακο για άλογα σκότωσε τον Νίκο

05:07 6/6/2012 - Πηγή: 24wro

Περίπου οκτώ μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατο του Νίκου Γιγουρτάκη, ο πατέρας του, Τάκης, μίλησε ανοιχτά στην...

εκπομπή «Όλα για την υγεία μου» δηλώνοντας σίγουρος ότι τα αναβολικά σκότωσαν το παιδί του. «Σε πρώτη φάση ξέραμε ότι αιτία θανάτου ήταν η ανακοπή», δήλωσε αρχικά ο επιχειρηματίας.

«Αυτό που τον οδήγησε στο θάνατο ήταν ένα συγκεκριμένο φάρμακο,
το οποίο ανακαλύφθηκε στην Αγγλία για πάχυνση βοοειδών. Και μετά το έδιναν σε άλογα κούρσας. Σήμερα έχει απαγορευτεί στην Αγγλία ακόμα και για πάχυνση βοοειδών», συνέχισε ο Τάκης Γιγουρτάκης, ενώ, όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή, δυο μήνες πριν ο γιος του πεθάνει τον έβαλε με το ζόρι να κάνει εξετάσεις όπου έδειξαν ότι η χοληστερίνη του ήταν στα ύψη ενώ ο γιατρός του είχε πει πως θα πάθει καρδιακή προσβολή.

Τέλος, είπε: «Δημιουργείται ένας ναρκισσισμός. Τα βαριά αναβολικά είναι σαν ναρκωτικά. Υπάρχουν δεκάδες βαποράκια που πουλάνε όλα αυτά τα πράγματα. Και δεν ξέρω κανέναν μέχρι σήμερα να έχει συλληφθεί».

Όσο για το λόγο που επέλεξε να μιλήσει τώρα για το θέμα; «Πάρα πολλά παιδιά πρέπει να πάρουν ένα μάθημα απ΄ τον Νίκο και να σταματήσει αυτή η ιστορία. Και κάποιοι εισαγγελείς να ψάξουν το θέμα των αναβολικών», εξήγησε.
Keywords
Τυχαία Θέματα