TEΛΙΚΟ: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1

22:46 15/10/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ...
στο ματς του ΟΑΚΑ, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Μιραλάς (23') και Λεονάρντο (43') οι σκόρερ μιας αναμέτρησης, η οποία δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Πολλά νεύρα, πολλές κάρτες, κίτρινες και κόκκινες, λίγες αξιοπρόσεκτες
φάσεις και δύο πανέμορφα γκολ επιφύλασσε στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό η αναμέτρηση ΑΕΚ- Ολυμπιακός, για την 6η αγωνισιτκή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε την ομάδα του με το αγαπημένο του 4-2-3-1 με τον Κοστάνσο κάτω από τα δοκάρια, τους Αβραάμ, Μαρκάνο Χολέμπας και Μοδέστο στην άμυνα, μπροστά τους τους Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα, στα άκρα τους Αμντούν και Μιραλάς, τον Τζεμπούρ μπροστά και τον Φουστέρ ακριβώς από πίσω του.

Η ΑΕΚ από τη μεριά της ξεκίνησε με τους Αραμπατζή, Γεωργέα, Μανωλά, Κάλα, Καράμπελα, Βάργκας, Μάκο, Λαγό, Λεονάρντο, Γκούντγιονσεν, Λυμπερόπουλο και περίπου 25.000 οπαδούς της να γκρινιάζουν, όπως πάντα από τα πρώτα λεπτά μέχρι και για τα πλάγια άουτ.

Νωχελικό ξεκίνημα

Στο 6ο λεπτό η "Ένωση" είχε την πρώτη καλή φάση του αγώνα με τον Λεονάρντο να εκτελεί το φάουλ από τα αριστερά και τον Μάκο να στέλνει την μπάλα άουτ με γυριστή κεφαλιά. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ορμπάιθ "γέμισε" προς τον Αμπντούν, ο οποίος κόπηκε για οφσάιντ εντεώς λανθασμένα από τον επόπτη.

Τα νεύρα ήταν πολλά, κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων που προσπαθούσαν να ισοσκελίσουν τη διαφορά κλάσης με τους ψευτοτσαμπουκάδες, με αποτέλεσμα στο 14' ο Κωνσταντινέας να έχει δείξει ήδη 4 κάρτες, οι τέσσερις στην ΑΕΚ και μία στον Χολέμπας χωρίς να προκαλέσει κανένα.

Της πέταξε το "τυράκι" και την "κάρφωσε"

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο μας και παραχώρησε χώρο στην ΑΕΚ αλλά και τον έλεγχο του αγώνα. Στο 17' ο Κοστάνσο μπλόκαρε δυνατό σουτ του Γκούντιονσεν, ενώ στο 18' η παράλληλη μπαλιά του Λεονάρντο πέρασε ανεκμετάλλευτη. Μέχρι εκεί όμως. Στην πρώτη επίσκεψη του Θρύλου στα καρέ των "κιτρινόμαυρων", άρχισε το "γλέντι". Στο 23' ο Μιραλάς ξεχύθηκε στην αντεπίθεση και αφού πρώτα "άδειασε" τον άτυχο Μανωλά, με όμορφο φαλτσαριστό πλασέ στην απέναντι γωνία, νίκησε τον Αραμπατζή και έκανε το 0-1.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Ολυμπιακό να παίρνει την κατοχή, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία, εκτός από τη φάση του 37' όπου ο Χολέμπας σέντραρε από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι στο Αμνπτούν που έπιασε το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Καλά.

Ισοφάριση

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα βρει τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ, στο 41', ο Λεονάρντο σέντραρε από τα αριστερά, ο Λυμπερόπουλος κοντρόλαρε με το χέρι αλλ
Keywords
Τυχαία Θέματα