Surf Club Keros Event Schedule

13:56 7/7/2011 - Πηγή: 24wro
Tο SURF CLUB KEROS σας παρουσιάζει τα events του φετινού καλοκαιριού!!!



GIRLS WINDSURF CAMP
ΜΑΘΕ WINDSURF/ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥ ΣΤΟ WINDSURF!
Το Surf Club Keros και η Tony Frey καλεί όλες τις κοπέλες που θέλουν να μάθουν- ή να βελτιωθούν στο windsurfing στο Surf Club Keros Girls Windsurfing Camp. Το Camp θα λάβει μέρος το Σαββατοκύριακο 16/17 Ιουλίου και head coach
θα είναι η Αντωνία Φράι, μια από τις σημαντικότερες αθλήτριες του windsurf σε παγκόσμιο επίπεδο! Το Camp έχει στόχο να βάλει περισσότερες κοπέλες στο άθλημα, και να τις φέρει σε επαφή με τις πιο προχωρημένες! Το κόστος ανά ημέρα είναι 80 ευρώ για όλο το Σ/Κ και περιλαμβάνει 2 ώρες μαθημάτων ανά ημέρα και δωρεάν ενοικίαση για όλο το Σ/Κ.



ROXY GIRLS KITE CAMP
Το Surf Club Keros και η Roxy Greece διοργανώνουν και προσκαλούν όλα τα 'κορίτσια' που θέλουν να μάθουν kitesurfing ή να βελτιωθούν στο kitesurfing στο Roxy Kite Camp! Concept: Η ιδέα είναι να πραγματοποιηθεί ένα 5ήμερο ολοκληρωμένο course για κοπέλες νέες στο άθλημα, ξεκινώντας από το επίπεδο αρχαρίων και έχοντας τη δυνατότητα να φτάσουν μέχρι upwind riding και jumping. Κοπέλες που θέλουν να βελτιωθούν πέρα από αυτό το επίπεδο μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και να οργανώσουμε 'advanced tuition' παράληλα με το Girls Camp. Ημερομηνίες: Το Camp θα διεξαχθεί σε δύο ημερομηνίες, 20-24 Ιουλίου και 3-7 Αυγούστου. * Το πρόγραμμα θα είναι ευέλικτο και θα μπορεί η κάθε κοπέλα να συμμετάσχει όποιες ημέρες θέλει (πχ. 2-3 ημέρες αντί για τις 5 ημέρες του camp).





VODKA JUNIORS LIVE 23 JULY
Η πρώτη χρονιά λειτουργίας του Surf Club Keros ήταν και η πρώτη χρονιά που κυκλοφόρησε το 'Dark Poetry' από τους Vodka Juniors. Το διπλό εκείνο άλμπουμ, έπαιξε και ξανάπαιξε, κι αφού καταστράφηκε από τις γρατζουνιές ξανα-αγοράστηκε και έπαιξε και ξανάπαιξε.. Κάποιο από τα βράδια εκείνου του καλοκαιριού, και μετά από πολλές μπύρες στην παραλία, κάποιος πέταξε την ιδέα, να φέρουμε μια μέρα τους Vodka Juniors για Live στο Κέρος... 3 χρόνια και περίπου 2.000 μπύρες αργότερα, ήρθε η ώρα για το μικρό αυτό όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Το Surf Club Keros εγκαινιάζει το Surf Camp Keros, και την τιμητική θα έχουν οι Vodka Juniors.









KEROS KITE FESTIVAL 30-31 JULY
To Surf Club Keros για άλλη μια χρονιά διοργανώνει το Keros Kite Festival. Συνεργάτης για φέτος είναι η Roxy και η Quiksilver, οι δύο κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως σε wetsuits και clothing! Υποσχόμαστε να διοργανώσουμε ΚΑΙ ΠΑΛΙ το πιο Fun Kite Event στην Ελλάδα, γι'αυτό φορέστε το χαμόγελό σας, το Quiksilver/ Roxy μαγιώ σας, και τα λέμε στην παραλία!!! P.S. όπως πάντα θα έχουμε PRIZE MONEY, gifts, Special prizes για όλους τους συμμετέχοντες και Super-party στο Surf Camp Keros οπότε COME AND GET IT!!!




ADVANCED KITE CLINICS ΜΕ ΤΟΝ DAN SWEENEY
Ο Dan
Keywords
Τυχαία Θέματα