Shaya: Βίωσα τον ρατσισμό

00:15 17/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ρατσιστικά σχόλια, λόγω του χρώματος του δέρματός της, αποκαλύπτει πως δέχθηκε η Shaya, η οποία τον ...τελευταίο καιρό έχει κατακτήσει τα charts με το αγγλόφωνο album της, σε συνέντευξή της σε ένθετο γνωστής εφημερίδας. Παράλληλα, ξεκαθαρίζει πως δεν αντιγράφει την Beyonce και αποκαλύπτει αν είναι μόνη ή όχι αυτή την περίοδο...

«Έχω δεχθεί ρατσιστικά σχόλια από τα media. Είχα στεναχωρηθεί που κάποιοι έλεγαν ότι δεν
θα μπορέσω να κάνω καριέρα λόγω χρώματος» εξομολογείται η νεαρή τραγουδίστρια, τονίζοντας πως ούτε οι συνάδελφοί της ούτε το κοινό την έκαναν να αισθανθεί ποτέ άσχημα.

Αν και τη γνωρίσαμε μέσω του συγκροτήματος Hi-5, η Shaya ήρθε στο προσκήνιο με τη solo προσπάθειά της. Όσο για το γυναικείο γκρουπ; Όπως λέει η τραγουδίστρια, διαλύθηκε λόγω της δισκογραφικής εταιρείας: «Όταν σταμάτησε η ελληνική παραγωγή της Warner, δεν είχαμε κάποιο άλλο συμβόλαιο. Τα πράγματα ήταν δύσκολα για πέντε κοριτσάκια που δεν είχαν καν μάνατζερ».

Τέλος, όσον αφορά στην προσωπική της ζωή,  η Shaya δηλώνει ελεύθερη και ωραία: «Έτυχε. Δεν έχω πολύ χρόνο και πρέπει να έχεις ώρα για να γνωρίσεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Ελπίζω στο μέλλον να είμαι πιο τυχερή» προσθέτει στην εφημερίδα «Έθνος».
Keywords
Τυχαία Θέματα