SUPER LEAGUE: Παγίδες για τους αιώνιους

10:26 27/11/2011 - Πηγή: 24wro
Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Κυριακή (27/11) η 11η αγωνιστική της...
Super League, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να «δοκιμάζονται» κόντρα σε ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης, αντίστοιχα.

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά την ισοπαλία στο «αιώνιο» ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής θα υποδεχθούν οι «πράσινοι» τους Κρητικούς. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα
δεν μπορεί να υπολογίζει τον Στέργο Μαρίνο, ο οποίος υποφέρει από διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική και προστέθηκε στους τραυματίες Χριστοδουλόπουλο, Νίνη και Καραγκούνη.

Παράλληλα, εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Ρούντολφ Γκέργκελι, αλλά και οι Τοτσέ, Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Μπιάρσμιρ. Αντίθετα, στην αποστολή για την Κυριακάτικη αναμέτρηση μετέχει ο νεαρός Σπύρος Φουρλάνος.

Στην αντίπερα… όχθη, με προβλήματα «ανεβαίνει» ο ΟΦΗ στην Αθήνα. Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ταυλαρίδη και Μάντζιο, αλλά και στους ανέτοιμους Πίτσο και Μπούρμπο.

Αντίθετα, στην διάθεση του Έλληνα προπονητή τέθηκε ο Ερόλ Μπουλούτ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και αναμένεται να έχει πολυσύνθετο ρόλο στην μεσαία γραμμή, μπροστά από την τετράδα της άμυνας.

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (19:30)

Στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα βρίσκεται ο Σάκης Τσιώλης στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον ανέτοιμο Αργυρόπουλο, αλλά και τους Λαδάκη, Έγκον και Αρσένιεβιτς.

Αντίθετα, στην αποστολή μετέχει ο Ματούσιακ, ο οποίος αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης. Η αποστολή των Αρκάδων αποτελείται από 20 παίκτες, κάτι που συμβαίνει πως λίγο πριν την έναρξη του αγώνα θα «κοπούν» δύο ποδοσφαιριστές.

Εκ διαμέτρου αντίθετα είναι τα πράγματα στον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φέισα, Γέστε, Μακούν και Ορμπάιθ, οι οποίοι είναι τραυματίας, ενώ ανέτοιμος κρίθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στην Τρίπολη με… αέρα νικητή, μετά το σπουδαίο «διπλό» επί της Μαρσέιγ στην Μασσαλία για το Champions League και θέλουν το «τρίποντο» προκειμένου να παραμείνουν σε… ανοικτή επαφή με την κορυφή.

Onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα