OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ζήσης, ξένος ή... κανείς

14:56 27/9/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς άφησε ανοικτό το παράθυρο…
ο Βαγγέλης Αγγέλου ψαλίδισε τις πιθανότητες να γίνει τελικά. Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει παίκτη μόνο αν αυτός μπορεί να του κάνει τη διαφορά στην περιφέρεια.
Είναι κοινό μυστικό πως η μεγάλη επιθυμία του «Ντούντα» για την ερυθρόλευκη περιφέρεια ήταν ο Νίκος Ζήσης, όμως το... πείσμα της Σιένα να μην τον παραχωρεί αν πρώτα δεν πληρωθεί το βάρος του σε... χρυσό, έχει δυσκολέψει αφάνταστα την περίπτωσή του, που για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς
είναι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να προχωρήσει.
Από την άλλη πλευρά, ο Ίβκοβιτς έχει την επιλογή στα χέρια του να αποκτήσει έναν ακόμη ξένο, ακόμη και Αμερικανό για να δυναμώσει την περιφέρεια της ομάδας, όμως θα πρέπει πλέον να «θυσιαστεί» ένας από τους ήδη υπάρχοντες ξένους (Λούκας, Χάινς, Χάουαρντ, Γκετσεβίτσιους, Άντιτς, Κέσελ), μένοντας εκτός Α1 και Κυπέλλου, με τον Ολυμπιακό να έχει δικαίωμα για 3 αλλαγές στο ρόστερ του τον πρώτο γύρο και 2 ακόμα στον δεύτερο.
Τελευταίο σενάριο είναι τελικά ο Ολυμπιακός να μην αποκτήσει κανέναν επιπλέον γκαρντ και η ομάδα να μείνει ως έχει. Δηλαδή με Λούκας, Μάντζαρη, Σλούκα, Σπανούλη, Γκετσεβίτσιους και Κατσίβελη.
Keywords
Τυχαία Θέματα