OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βραδιά μαγική κι ανεπανάληπτη

22:00 17/4/2011 - Πηγή: 24wro
Μια ονειρεμένη βραδιά έζησαν όσοι –τυχεροί- φίλοι του Ολυμπιακού κατάφεραν...
να εξασφαλίσουν θέση για τη φιέστα. Όλα ήταν μαγικά. Ο πρωταθλητής θρύλος συνεπής στο ραντεβού του με ένα ακόμη ρεκόρ πέτυχε με χαρακτηριστική άνεση το 15 στα 15 στο «Καραϊσκάκη» κόντρα στην ΑΕΛ που πάλεψε αλλά…
Με τους παίκτες του Βαλβέρδε αφιονισμένους να κυνηγούν λυσσασμένα κάθε φάση και
να μη σταματούν ούτε λεπτό, ακόμη και οι πλέον δύσπιστοι κατάλαβαν ότι αυτή η μεγάλη ομάδα που φέτος… ανακαινίστηκε πλήρως έχει όχι μόνο παρόν, αλλά και πολύ μέλλον.
Κανείς δεν κατάλαβε στα 90’ λεπτά του αγωνιστικού χώρου ότι ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει ήδη τον τίτλο, αφού οι περήφανοι πρωταθλητές έπαιζαν λες και ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής κι έπρεπε να ξεκινήσουν με το δεξί την επόμενη περίοδο.
Μια σεζόν από την οποία θα απουσιάσει ο Αντώνης Νικοπολίδης, αυτός ο μεγάλος πορτιέρο, ο οποίος κέρδισε το σεβασμό όλων χάρη στα προσόντα του, αλλά και την τεράστια προσωπικότητά του. Όποιος είδε το πρόσωπο του αρχηγού τη στιγμή της αποχώρησης κατάλαβε πολλά. Κατάλαβε πάνω απ’ όλα τι σημαίνει Ολυμπιακός για εκείνους που φορούν τη φανέλα του.
Ο Αντώνης είναι το ζωντανό παράδειγμα για το πόσο απέχει ο θρύλος, απ’ όλες τις άλλες ομάδες. Το δήλωσε, άλλωστε, ότι «στον Ολυμπιακό έζησα όσα είχε στερηθεί ως ποδοσφαιριστής». Δύσκολα θα μπορούσε κανείς μέσα σε τόσες λίγες λέξεις να «πει» τόσα πολλά.
Και είναι σίγουρο ότι όσοι μείνουν στην ομάδα και την επόμενη σεζόν, μαζί με εκείνους που θα έρθουν θα συνεχίσουν να συλλέγουν τίτλους, επειδή η δυναμική αυτής της ομάδας είναι πλέον τεράστια. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο κέρδος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Πως κατάφερε πολύ σύντομα να δώσει κίνητρα σε όλους και να τους βάλει σε… θέση μάχης.
Την ώρα που όλοι οι άλλοι προσπαθούν απλώς να μαζέψουν τα κομμάτια τους και δεν έχουν… μαντήλι να κλάψουν ο θρύλος όχι απλά πήρε το 13ο των τελευταίων 15 χρόνων, αλλά δίνουν την αίσθηση σε όλους πως μόλις ξεκίνησαν…

 onsports
Keywords
Τυχαία Θέματα