OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το παλεύει για Παπασταθόπουλο

14:25 23/4/2011 - Πηγή: 24wro
Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες στην περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου...
ωστόσο, είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για την απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού από τη Μίλαν. Αυτός είναι και ο λόγος που οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζουν ραντεβού, ώστε να ξεκαθαρίσει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος.

Ο διεθνής αμυντικός είναι πιθανό να αποχωρήσει από τους «ροσονέρι» καθώς την χρονιά που ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Προτάσεις
στα χέρια του είναι δεδομένο ότι θα έχει από ομάδες τόσο εντός Ιταλίας όσο και εκτός. Οι «ερυθρόλευκοι» αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση όμως από την στιγμή που το όνομα του παίκτη έπεσε στο «τραπέζι» από τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Ερνέστο Βαλβέρδε, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα εξεταστεί πολύ προσεκτικά. Αν φανεί ότι η μετακίνηση, είτε ως μεταγραφή είτε ως δανεισμός, δεν είναι εφικτή, τότε θα γίνει στροφή στην περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος μένει ελεύθερος και μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πάντως, φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει έναν από τους δύο παραπάνω παίκτες για την ενίσχυσή του στα μετόπισθεν.

Σάντσες, Ν’ Γκουέμο και οι… υπόλοιποι

Μετά τις γιορτές είναι δεδομένο ότι στον Ολυμπιακό θα καθίσουν και θα βάλουν κάτω όλα τα μεταγραφικά δεδομένα για να χαράξουν τις κατευθυντήριες γραμμές πάνω στις οποίες θα κινηθούν στο φετινό παζάρι. Σημαντικό ρόλο σε όλα αυτά θα παίξουν και οι ανανεώσεις ή όχι κάποιων παικτών από το ρόστερ.

Από εκεί και πέρα όμως, είναι δεδομένο ότι κάποια από το ονόματα που ακούγονται το τελευταίο διάστημα, βρίσκονται όντως στην μεταγραφική λίστα της διοίκησης και του Βαλβέρδε. Ένα από αυτά είναι του Κάρλος Σάντσες της Βαλανσιέν. Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι από τις βασικές επιλογές για την ενίσχυση στον άξονα, ωστόσο ο Ολυμπιακός θέλει να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του που για την ώρα ξεπερνούν τα 3 εκατ. ευρώ.

Εναλλακτικές λύσεις για την συγκεκριμένη θέση υπάρχουν και εξετάζονται. Μία από αυτές είναι ο Ν’ Γκουέμο της Νανσί που μένει ελεύθερος και έχει ήδη προταθεί αλλά και ο Μ’ Μπαμί που όμως έχει συμβόλαιο με την Αλμερία ως το 2012.
Keywords
Τυχαία Θέματα