OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νοκ άουτ Μανιάτης, Φέτφα

22:15 17/9/2011 - Πηγή: 24wro
Χωρίς τους Γιάννη Μανιάτη κια Γιάννη Φετφατζίδη στην σύνθεσή του …
θα υποδεχθεί ο Θρύλος την Skoda Ξάνθη. Οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνονται στην μάχη του φετινού πρωταθλήματος της ...κουτσουρεμένης Super League χωρίς να υπολογίζουν στις υπηρεσίες των δύο διεθνών, οι οποίοι τέθηκαν εκτός πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε
για τις ανάγκς της αυριανής «πρώτης» του Θρύλου στον «Ναό»!


Όσον αφορά τον Μανιάτη, ο διεθνής αμυντικός αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, με άμεση συνέπεια να τεθεί εκτός πλάνων του Βάσκου τεχνικού.


Ο 24χρονος παίκτης θα υποβληθεί σήμερα το βράδυ σε εξέταση στο Θεραπευτήριο Metropolitan, ώστε να εξακριβωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.


Αναφορικά με τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο νεαρός μεσοεπιθετικός συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, με την προοπτική να συντομεύσει το χρονικό διάστημα, που απαιτείται για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.


Στο απουσιολόγιο έχει προστεθεί και το όνομα του Φραν Γέστε. Ο νεοαποκτηθείς Ισπανός μέσος αντιμετωπίζει μικροενοχλήσεις στα πλευρά. Γεγονός, το οποίο ώθησε τον Ερνέστο Βαλβέρδε να μη ρισκάρει τη χρησιμοποίησή του και να τον θέσει εκτός αποστολής.


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:


«Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 18/9, 20:30) αγώνα με την Ξάνθη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.


Οι Φετφατζίδης και Ποτουρίδης συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα προπόνησης που ακολουθούν στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Μανιάτης με ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σήμερα το βράδυ σε εξέταση στο Θεραπευτήριο Metropolitan.


Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:


Κοστάνσο, Μέγερι, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φέισα, Μοδέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Χαβίτο, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.


Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Μανιάτης, Δασκαλάκης, Παπάζογλου, Γκρμπιτς, Γέστε, Βαλεριάνος (ο τελευταίος αγωνίστηκε σήμερα με την ομάδα Κ20), θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο στις 09:00».

Keywords
Τυχαία Θέματα