OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η Μάλαγα θέλει Μπράβο

17:46 11/4/2011 - Πηγή: 24wro
Για την απόκτηση του Ραούλ Μπράβο ενδιαφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες η Μάλαγα... στην οποία αγωνίζεται ο Έντσο Μαρέσκα.
Το συμβόλαιο του Ισπανού αμυντικού εκπνέει το καλοκαίρι και ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να επεκτείνει την συνεργασία τους, αν δεν ρίξει στα μισά τις απολαβές του, οι
οποίες φτάνουν το 1.300.000 ευρώ τον χρόνο.


Ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην Ελλάδα και τον Θρύλο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια εξέλιξη επί του θέματος, καθώς θα πρέπει πρώτα να συναντηθεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Ευάγγελο Μαρινάκη για να μιλήσουν για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το ραντεβού των δύο ανδρών είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη και στην... ατζέντα υπάρχει και το όνομα του Ισπανού, ο οποίος το πρώτο μισό του πρωταθλήματος ήταν καλός, αλλά στην συνέχεια "έπεσε" μετά τον τραυματισμό του.

Παρ' όλα αυτά, η περσινή του πολύ καλή παρουσία και το πλούσιο βιογραφικό του, ήταν ικανά για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της Μάλαγα στην οποία ανήκει και ο πρώην ερυθρόλευκος, Έντσο Μαρέσκα.

Η ισπανική ομάδα, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος και παλεύει για την παραμονή της, έχει κάνει κρούση στην πλευρά του Μπράβο προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του.

Ο 30χρονος, όμως, δεν πρόκειται να προχωρήσει περαιτέρω, αν δεν ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα με τον Ολυμπιακό.  
Keywords
Τυχαία Θέματα