OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ενθουσιασμένος ο Μόνχε!

15:26 16/9/2011 - Πηγή: 24wro
Έτοιμος να φορέσει τα ερυθρόλευκα του... πειραϊκού Ολυμπιακού εμφανίζεται με δηλώσεις του ο Μόνχε…
ο οποίος ανυπομονεί για την ολοκλήρωση του deal με την πλευρά των πρωταθλητών.


«Αυτή τη στιγμή ο ατζέντης μου έχει συνομιλίες προκειμένου να δούμε τι θα γίνει. Πιστεύω ότι όλα θα τελειώσουν σήμερα και ελπίζω να συμβεί αυτό, ώστε να ξέρω κι εγώ τι θα γίνει. Συζητάμε, αλλά δεν μπορώ να πω αν είμαστε κοντά στη συμφωνία, αλλά καταλαβαίνετε, μέχρι
να οριστικοποιηθούν τα πράγματα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.


Σίγουρα αποτελεί μία πολύ μεγάλη ομάδα και είναι τιμή μου που ενδιαφέρθηκε για μένα. Πιστεύω ότι αποτελεί ένα τεράστιο βήμα και θα ήθελα να κάνω καριέρα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Τώρα από εκεί και πέρα σας είπα, πρέπει να τελειώσουν πρώτα οι διαπραγματεύσεις για να αναφερθώ περισσότερο στο θέμα» σχολίασε αρχικά με δηλώσεις του στο gazzetta.gr και στη συνέχεια μίλησε για την αποχώρηση του Ριέρα από τον Ολυμπιακό.


«Εγώ, αν όλα πάνε καλά, θα κάνω τα πάντα για να καθιερωθώ. Με τιμά το ότι με θέλουν και πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για να πείθω τους προπονητές μου ότι αξίζω να παίζει βασικός. Τώρα από εκεί και πέρα βλέπουμε...» κατέληξε ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού Βόλου ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να... κατηφορίσει προς Πειραιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα