OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χτυπάει Γκαργκάνο!

09:27 8/8/2011 - Πηγή: 24wro
Μπορεί να είναι ο δυσκολότερος, αλλά είναι και ο ελκυστικότερος στόχος…
Ο λόγος για τον Βάλτερ Γκαργκάνο, η περίπτωση του οποίου δείχνει να προκρίνεται, έναντι των υπόλοιπων, για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού! Οι «ερυθρόλευκοι» δύσκολα θα αδειάσουν τα ταμεία τους για έναν ποδοσφαιριστή. Θα πρέπει να πρόκειται για κάτι πραγματικά εξαιρετικό. Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να διατηρηθεί στο παιχνίδι για τον Ουρουγουανό μέσο και να προσπαθήσει να τον αρπάξει ως δανεικό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς πιθανότατα,
η οποία δεν θα ξεπερνά την τωρινή ρήτρα στο συμβόλαιό του, ύψους 4-5 εκατομμυρίων ευρώ. Σε ό,τι αφορά τις απαιτήσεις του ίδιου του παίκτη, αυτές φτάνουν το 1-1,1 εκ. ευρώ.
Οι Πειραιώτες σίγουρα θα επιδιώξουν να συζητήσουν σε άλλα μεγέθη, προσφέροντάς του ένα συμβόλαιο 700 χιλιάδων ευρώ και στην Νάπολι 300-400 χιλιάδες ευρώ προκειμένου να δανειστεί τον 27χρονο χαφ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Βαλβέρδε βλέπει πολύ «ζεστά» στη συγκεκριμένη περίπτωση και αυτό μπορεί να αλλάξει και τη βάση πάνω στην οποία θα συζητήσουν οι άνθρωποι του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Λατινοαμερικανό μέσο.
Keywords
Τυχαία Θέματα