O νονός Marc Jacobs και ο μπαμπάς Robert Duffy

16:14 15/2/2012 - Πηγή: 24wro
O Robert Duffy, o συνέταιρος του Marc Jacobs, μίλησε για πρώτη φορά για το... κορίτσι που έχει υιοθετήσει μαζί με τον σύζυγό του, Alex Cespedes, την Victoria Alexis Duffy.
«Οι προτεραιότητές μου έχουν αλλάξει τελείως. Πάντα δούλευα, μόνο. Η δουλειά μου ήταν η ζωή μου. Εγώ και ο Marc ξεκινήσαμε την εταιρεία το 1984, και η οικογένειά μου ήταν ο Marc. Ξαφνικά,
μέσα σε τρία χρόνια, είμαι παντρεμένος με παιδί. Τώρα θέλω να κάθομαι σπίτι. Να είμαι με το μωρό».
Και αφού ο Jacobs ήταν κουμπάρος στο γάμο, του ζητήθηκε να είναι και νονός της Victoria, κάτι για το οποίο δεν ήταν και πολύ σίγουρος.
«Ο Marc μου είπε, ‘Robert δεν μπορεί να σοβαρολογείς, ότι αν κάτι συμβεί σε εσένα και τον Alex, θα πρέπει να πάρω το μωρό‘. Του είπα όχι. Αλλά θα πρέπει να προστατεύεις τα συμφέροντά της, και τα οικονομικά της, στην εταιρεία. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν άλλον, πέρα από το σύζυγό μου. Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά ο Marc είναι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που τον εμπιστεύομαι τυφλά, ότι θα κάνει το σωστό. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να είναι νονός, όχι γιατί πίστευα ότι μπορεί να την μεγαλώσει, αλλά γιατί ξέρω ότι θα κάνει τα πάντα για να σιγουρευτεί ότι μεγαλώνει σωστά».

fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα